1  Jotex /  2 H&M / 3 Ellos /  4  Fermliving / 5 Hemtex / 6 Katoko / 7 Ikea / 8 Room21

Olen paasannut aiemminkin siitä, että meidän talossa on niukasti säilytystilaa. Kun ei ole ollenkaan kiinteitä kaappeja ja muutenkin hintsusti tilaa isoille säilytyskalusteille, täytyy tavaran varastoimisessa keksiä luovia ratkaisuja. Toistaiseksi ollaan saatu sullottua suurin osa meidän vaatteista kahteen kaappiin, joissa joudutaan tilanpuutteen takia säilyttämään myös mm. liinavaatteita ja pyyhkeitä. Viime päivinä on alkanut nyppimään erinäköisten pikkutavaroiden täyttämät tasot. Kun tavaroille ei oikein ole säilytyspaikkaa niin ne helposti vaan laskee ensimmäiselle vapaana olevalle pinnalle. Kaipaan esimerkiksi eteisen hyllylle jotain kulhoa, naulakkoa tai pientä laatikkoa johon voisi heittää avaimet kotiin tullessaan. Ja sen viereen joku samanmoinen mikä kätkisi sisäänsä ruuvit, naulat ja parittomat korvatulpat. Kaivoin netistä jotain vaihtoehtoja pikkusäläkaaoksen selätykseen. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla