suutarin talossa, lokakuu, kollaasi

1 & Other Stories / 2 Massimo Dutti / 3 & 4 Ellos / 5 Marimekko / 6 H&M / 7 Fine little day / 8 Indiska / 9 Anthropologie

Lokakuu näyttää ainakin täällä Helsingissä juuri nyt kovasti itseltään. Sadetta tulee niin paljon, että meidän täytyy muistaa vähän väliä käydä kellarissa pumppaamassa valumavesiä pois. Pitäisi vielä istuttaa erinäköisiä kukkasipuleita kevättä ajatellen, mutta ulkohommat ei näillä keleillä oikein kiinnosta. Isma on piikannut kellarin pesuhuoneen lattiaa ja kantanut hiekalla ja betonilla täytettyjä Ikea-kasseja pihalle. Kassien lukumäärästä voisi jo kohta luulla, että Ikea sponssaa meidän remontin (näin ei ole, valitettavasti). Siinä on muuten hinta-laatusuhde tuotteella kohdallaan! Täytetään Ikean pienempiä sinisiä kasseja maa-aineksella ja kärrätään kassit tyhjennykseen Sorttiasemalle. Paljon kätevämpää ja helpompaa käsitellä kahvallisia kasseja kuin kärrätä kellarista maata pois kottikärryillä. Voi olla, ettei päästä vielä joulusaunaan mutta ainakin maan piikkaus etenee. Hitaasti mutta varmasti! Keräsin yllä olevaan kollaasiin kaikkea lokakuiseen mielentilaan sopivaa. Kun sohvalla löhöily kiinnostaa rehkimistä enemmän.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla