Otin nämä pari kuvaa kun fiilistelin kevään ekoja kukkasia. Meni muutama päivä (tai no joo, varmaan reilu viikko) ja osa oli jo täydessä loistossaan ja nyt jo ylikukkineet. Tulppaanit sentään vielä odotuttavat itseään. Tuntuu, että kevät alkoi supernopeasti ja ei edes ehdi kunnolla fiilistelemään kaikkea kukkivaa kun päivät hurahtavat töissä. 

Näiden lämpimien säiden rohkaisemana uskalsin istuttaa kasvihuoneeseen pari yrttiä ja kylvää härkäpavut ja porkkanat itämään. Ne olisi voinut toki kylvää jo aiemminkin mutta laiskuus ja unohdus. Heittelin kuvassa näkyvät unikon ja kosmoskukan siemenet aika suurpiirteisesti maahan, saa nähdä kasvaako niistä mitään. Toivottavasti! 

Muuten kasvihuone on vielä vähän talviteloilla. Pitäisi pestä ikkunat ulkopuolelta ja päättää, mitä siellä tänä vuonna kasvatetaan. Haluaisin tuohon kasvihuoneen taakse (tuonne missä tuo pressukasa on) pari viljelylaatikkoa, johon olin niitä härkäpapuja, porkkanoita ja lehtikaalta ajatellut. Saisi tuon "joutomaan" tuosta hyötykäyttöön ja siistittyä. Tuo pressu on vaan valitettavasti jäävuoren huippu, sillä siitä vielä vähän oikealle löytyy uuvuttavan suuri puukasa, joka odottaa halkojaansa. Onneksi isälläni on kuulemma näppärä halkomakone, jonka varmaan saamme lainaan. Hoituisi tuokin siistimishomma ehkä yhdessä viikonlopussa.

Ajatukset on taas aikalailla puutarhahommissa mutta yksi sisäremppaan vahvasti liittyvä paketti saapui - nimittäin makuuhuoneen tapetit! Meidän piti alunperin lähteä Tallinnaan tapettiostoksille mutta selvittelin hintoja, ja lopulta päädyimme tilaamaan tapetit lähimmästä K-raudasta. Säästö olisi ollut niin pieni, että ei maksanut vaivaa lähteä hakemaan niitä kauempaa. Voi olla, että Tallinnan tapettikaupoille tulee kuitenkin vielä lähdettyä kun yhden yläkerran makkarin tapetit pitää vielä valita. Se on pinta-alaltaan yläkerran suurin huone, joten niissä euroissa pienikin säästö jo tuntuu!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla