On kuulunut mun vakiovastaukseen kun joku on kysynyt miten remppa sujuu. Mutta eipä puutu enää! Tai ainakin puuttuvien listojen määrä on jo tosi pieni. Isma ahkeroi lomalla ja kiinnitti puuttuvat katto- ja jalkalistat eteiseen ja meidän makkariin.

Jossain kohdissa vähän sovellettiin, sillä vanhoja kattolistoja oli pätkäisty ja kaikkia puuttuneita palasia ei enää löydetty. Maalia pintaan vaan niin ei kukaan huomaa, että listojen profiili on vähän eri. Nyt isommat keskeneräiset hommat ekassa kerroksessa on "enää" keittiön avohyllyt ja korkea kaapisto, Porin Matin hormin aukipiikkaus ja ne muutamat puuttuvat listat ja parit ovenkarmit. Toki maalattavaa riittää (ovet, ikkunalaudat, karmit), mutta en oikein osaa laskea niitä vielä to do-listalle, sillä ne tehdään kun jaksetaan. Vähän kellastuneilla ovillakin pärjää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla