Tuohon yläkuvassa näkyvään pieneen kylppärin syvennykseen, vessanpöntön yläpuolelle, pitäisi löytää hylly tai pieni kaappi. Sinällään täysin triviaali asia ja ei vaikuta meidän muuttoajankohtaan mitenkään, mutta on kuulkaa hankala löytää sopivaa. Syvennykseen mahtuu vaan noin 45 cm leveä kaluste ja se ei saisi mielellään olla kauhean syvä. Asian saattaisi ratkaista se, että laitettaisiin lavuaarin yläpuolelle peilin tilalle peilikaappi, mutta kun nekin ovat lähes kaikki ankeita. Ja ne mitkä eivät ole ankeita ovat liian kalliita. Ja ollaan jo tykästytty yksinkertaiseen peiliratkaisuun. 

1. ellos.fi /  2 & 3 mazeinterior.se / 4. ikea.fi / 5. ellos.fi / 6. ikea.fi

Erillisistä hyllynkannakkeista saisi askarreltua juuri sopivan levyisen kokonaisuuden, mutta sitten joutuisi poraamaan kaakeliseinään useampia reikiä, mikä ei ole ideaali ratkaisu. Kokosin tuohon kollaasikuvaan muutamia hyllyjä ja kaappeja, mitä ollaan mietitty. Osa niistä on suoraan väärän kokosia mutta jokaisessa on jotain kivaa. Ykkösvaihtiksena tässä vaiheessa on tuo vasemman alakulman Elloksen messinkihylly, joka sekin on tietysti liian leveä. Mutta ehkä muokattavissa. Katsotaan!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla