Suihkuverho, kylpyhuone, suihku, wc

Tarvittaisiin meidän minivessaan suihkuverho. Lähtökohtaisesti inhoan suihkuverhoja. Niiden matsku pitää olla riittävän ohutta muttei kuitenkaan sellaista, mikä liimautuu lämpimän ja kostean ilmavirran takia ihoon kiinni. Verhossa saisi olla väriä, mutta ei mitään norsuja tallustamassa savannilla tai voimalauseita. Jos verhossa on kuosi, se ei saisi olla liian hallitseva, jottei se hyppää silmille. Voi olla että tehdään asiasta taas vaikeampi mitä se onkaan, mutta kivan suihkuverhon löytäminen on oikeasti hankalaa. Moni suihkuverho näyttää ainakin minun silmääni siltä, että kyllästyn sen kuosiin viikossa. Kokosin tuohon kollaasiin muutamia kivan näköisiä verhoja, joissa voisi olla "the suihkuverho" -potentiaalia.

Vallila / Anthropologie / Hemtex / Stockmann / Hemtex / Marimekko

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla