Kirjoitukset avainsanalla kylppäri

wc, kylpyhuone, säilytys, hylly

Tai meidän minikylppärin säilytysongelma tulee varmaan olemaan ikuinen mutta nyt meillä on vihdoin seinässä hylly! Pohdin helmikuussa, millainen hylly sopisi kylppäriin parhaiten ja päädyttiin lopulta tilaamaan Ellokselta messinkirunkoinen lasihyllykkö. Hylly oli meille vähän liian leveä mutta ajattelin, että lasihyllyt voi näppärästi vaan kaventaa. No, turvalasia ei niin vaan kavenneta joten jouduttiin ostamaan uudet hyllylevyt. Yksi vaihtoehto olisi ollut teettää uudet lasihyllyt mittojen mukaan mutta sattumalta Bauhausista löytyi valmiit lasilevyt suht edulliseen hintaan. Ne eivät ole ihan niin syvät kuin alkuperäiset hyllyt mutta eivät ne jää kuin noin sentin vajaaksi. 

Asennus hoitui näppärästi kun Isma porasi hyllyn seinään ja minulle jäi vastuullinen tehtävä laittaa lasilevyjen kumistopparit paikalleen. Tuosta ylimmästä hyllylevystä näkee hyvin kuinka levy jää vähän vajaaksi mutta ei sitä käytössä juuri huomaa.

Hylly on lopulta 40 cm leveä, eli alkuperäistä noin 10 senttiä kapeampi. Meidän tilaan juuri passeli ja sopii kylppärin muihin messinkisiin yksityiskohtiin tosi hyvin!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suihkuverho, kylpyhuone, suihku, wc

Tarvittaisiin meidän minivessaan suihkuverho. Lähtökohtaisesti inhoan suihkuverhoja. Niiden matsku pitää olla riittävän ohutta muttei kuitenkaan sellaista, mikä liimautuu lämpimän ja kostean ilmavirran takia ihoon kiinni. Verhossa saisi olla väriä, mutta ei mitään norsuja tallustamassa savannilla tai voimalauseita. Jos verhossa on kuosi, se ei saisi olla liian hallitseva, jottei se hyppää silmille. Voi olla että tehdään asiasta taas vaikeampi mitä se onkaan, mutta kivan suihkuverhon löytäminen on oikeasti hankalaa. Moni suihkuverho näyttää ainakin minun silmääni siltä, että kyllästyn sen kuosiin viikossa. Kokosin tuohon kollaasiin muutamia kivan näköisiä verhoja, joissa voisi olla "the suihkuverho" -potentiaalia.

Vallila / Anthropologie / Hemtex / Stockmann / Hemtex / Marimekko

Kommentit (2)

Tuohon yläkuvassa näkyvään pieneen kylppärin syvennykseen, vessanpöntön yläpuolelle, pitäisi löytää hylly tai pieni kaappi. Sinällään täysin triviaali asia ja ei vaikuta meidän muuttoajankohtaan mitenkään, mutta on kuulkaa hankala löytää sopivaa. Syvennykseen mahtuu vaan noin 45 cm leveä kaluste ja se ei saisi mielellään olla kauhean syvä. Asian saattaisi ratkaista se, että laitettaisiin lavuaarin yläpuolelle peilin tilalle peilikaappi, mutta kun nekin ovat lähes kaikki ankeita. Ja ne mitkä eivät ole ankeita ovat liian kalliita. Ja ollaan jo tykästytty yksinkertaiseen peiliratkaisuun. 

1. ellos.fi /  2 & 3 mazeinterior.se / 4. ikea.fi / 5. ellos.fi / 6. ikea.fi

Erillisistä hyllynkannakkeista saisi askarreltua juuri sopivan levyisen kokonaisuuden, mutta sitten joutuisi poraamaan kaakeliseinään useampia reikiä, mikä ei ole ideaali ratkaisu. Kokosin tuohon kollaasikuvaan muutamia hyllyjä ja kaappeja, mitä ollaan mietitty. Osa niistä on suoraan väärän kokosia mutta jokaisessa on jotain kivaa. Ykkösvaihtiksena tässä vaiheessa on tuo vasemman alakulman Elloksen messinkihylly, joka sekin on tietysti liian leveä. Mutta ehkä muokattavissa. Katsotaan!

Kommentit (0)

Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat