Kirjoitukset avainsanalla ikkunalistat

Ollaan lomailtu kohta kolmisen viikkoa ja mökkeilyn lisäksi ollaan saatu työmaalla aika hyvin asioita edistettyä.

Maalattiin paneelikatot vielä pariin kertaan ja nyt ne näyttävät tosi hyviltä! Riittävän tasainen maalipinta ettei puu kuulla kauheasti läpi. Täysin peittävä kerros ei ole mutta ei sen ole tarkoituskaan olla.

Isma repi yhden sisäoven levyn irti ja alta paljastui vanha peili ovi. Keittiön ovelle pitäisi tehdä samanlainen homma ja sen jälkeen raaputella ovista vanhat maalit pois.

Paklasimme vanhojen ovi- ja ikkunalistojen naulankohdat ja pahimmat epätasaisuudet peittoon. Ystäväni ihasteli vanhoja, vähän erisävyisiä listoja meillä käydessään mutta kyllä me ne varmaan kuitenkin maalaamme valkoiseksi. Luulen, että se keltaisuus alkaa jossain vaiheessa tökkimään. Täytyy vielä miettiä!

Yksi aikaavievä urakka on eteiskäytävän vanhojen paneelien pesu ja uudelleen maalaus. Pestiin kattopaneelit kertaalleen kidesoodalla ja maalattiin ne valkoiseksi. Jo pelkkä pesu kirkasti niitä tosi paljon mutta kyllä katto tulee vaatimaan varmaan vielä pari maalikerrosta. Nyt paneelit näyttävät jopa liian valkoisilta kun seinät ja listat ovat vielä pesemättä ja vanhan keltaisen maalin peitossa. Pari päivää sitten paklasin vielä kaikki katossa näkyvät raot umpeen, joten hiomisen jälkeen toisen maalikerroksen voi sivellä paikalleen.

Lopuksi pakko esitellä meidän pihan ainoa kukkiva kukka! Saatiin vanhemmiltani yksi tiikerililjan sipuli kesän alussa ja se kukki tosi komeasti.

Isäni sanoi, että laittakaa se nyt sellaiseen paikkaan mistä näette kun se kukkii. Tuossa se nyt on, kuvan keskellä, lautapinon ja ammeen välissä. Vähän surkuhupaisaa.

Ollaan kaverini Noran kanssa pari iltaa tapetoitu! Ensin keittiötä ja eilen kulmahuonetta. Nora oli kuulemma tapetoinut viimeksi 90-luvulla, minä en koskaan. Tapetointihommista lisää seuraavassa postauksessa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat