Vuosi 2019 ei ole alkanut remontin osalta ihan niin tehokkaasti, kuin mielessäni toivoin. Halu rempata olisi suuri, mutta aikaa tuntuu olevan tosi vähän. Lapsi aloitti päiväkodin ja tuntuu, että illat menee ohi hujauksessa. Kun kymmenen aikaan illalla pitäisi kiskoa remppavaatteet niskaan niin sohva vie usein voiton. 

Onneksi ollaan kuitenkin jo jotain saatu aikaan. Yksi yläkerran huoneista tyhjennettiin loppusyksystä ja nyt se on taas täytetty kattopaneeleilla. Isma nikkaroi meille lautojen kuivaustelineen, jotta paneelit saadaan ekan maalauskerran jälkeen siististi kuivumaan. 

Isma onkin ollut meistä kahdesta reippaampi ja aloittanut jo kiinnittämään kattoon vuorauspaperia. 

Paperin päälle naulataan koolausrimat ja niiden päälle tulee kattopaneeli. Koska työ kuulostaa paperilla helpolta ja suht nopealta, haluaisinkin päästä eteenpäin tehokkaasti. Koska yläkerta (pikkuruista vessaa lukuunottamatta) on tavallaan vaan "pientä pintaremonttia" niin toiveena olisikin, että yläkerran remppa valmistuisi tämän vuoden puolella. Huh! Katsotaan nyt. Lisäisin tän vuoden remppatoivelistalle myös etupihan aidan rakentamisen (laps juoksee pian autojen alle ilman sitä) ja ulkolaudoituksen maalauksen. Jos nuo kaikki toteutuisi niin se olisi jo ihan superhyvä saldo! Jos joku vielä tulisi potkimaan meidät ylös tästä sohvalta.

Kommentit (1)

Viive
2/1 | 

Meillä kotona on nämä puiseet kattopanelit, näytää oikein mukavalta ja kauniilta, kuin asumme noin 100v vanhassa puutalossa (Tallinnassa). Ainoa ongelma niiden kanssa on se, että jos yläkerran naapuri vähään hyppii kotona, kaikki pölyt tulee meille :) Mutta ei hätää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla