suutarin talossa; ulkolaudoitus; pellavamaali

Testattiin ulkolaudoitukseen uutta valmiiksi sekoitettua väriä. Edellinen liian ruskea maali oli Uulan värikartasta ja nimeltään Terra ja tämä uusi punertavampi on samaisen värikartan Karpalo. 

Sävy on lähempänä oikeaa mutta tietysti liian tumma. Mutta voi olla, että talo on aikanaan maalattu hyvinkin samalla värillä, sillä ulko-ovet ovat sävyltään tosi lähellä tuota uutta maalia. 

Tämän viikon räntäsateiden takia huhkittiin ulkolaudoitus melkein loppuun viikonlopun aikana. Sunnuntaina illalla satoi jo vähän vettä, joten olosuhteet eivät olleet ihan otolliset. 

Kolme pitkää lautaa ja muutama pieni pätkä jäi vielä laittamatta. Lautojen päälle tulevat rimat puuttuvat vielä kaikkialta mutta ne voi laittaa paikalleen ensi keväänä tai kesänä. Samalla kun sutii sävyn lähemmäs talon nykyistä väriä. Mutta taas yksi ikuisuusprojektilta tuntunut urakka lähes paketissa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla