Voidaan vetää yli monta kohtaa To do-listalta, kiitos tämän viikonlopun! Isma paikkasi muurien rapistuneet osat ja täytti isoimmat kolot. Ensi viikolla voidaan vetää seiniin pintatasoite, jonka jälkeen ne pitää vielä maalata kalkkimaalilla.

Isäni ajoi tänään meitä auttamaan ja yhdessä Isman kanssa paneloivat vessan katon. Ensin kattoon piti nitoa kiinni höyrysulkupaperi, jonka päälle laitettiin naulausrimat.

Kinkkisimmät kohdat olivat ilmastointikanavan ja kattolampun aukot mutta kunnialla selvittiin! Tuo seinän vieressä kulkeva sähköjohto kuuluu seinälampulle. Paneelit täytyy vielä pariin kertaan maalata. Ovat pyörineet ties missä ja se näkyy. Mutta tosi siisti katosta tuli! Kattolistat tietysti vielä uupuu.

Katon paneloinnin jälkeen päätettiin vielä tapetoida eteiskäytävän seinät. 

Ostettiin Tapettitalosta kolme rullaa Pihlgren & Ritolan Wiener-Jugend -tapettia ja se sopii tuohon tilaan tosi hyvin. Rullat olivat tosi vanhaa erää ja kakkoslaatua, jonka takia kuviot ovat paikoin haalistuneet ja rullien reunat vähän kellastuneet. Mutta tykättiin kuviosta melkein enempi hailakampana ja ei se keltaisuus nyt hirveästi pistänyt silmään. Täytyy vielä katsoa huomenna miltä seinät näyttävät kunhan tapetit ovat kuivuneet.

Eteisen tapetti sopii vielä tosin hyvin yhteen olohuoneen tapetin kanssa! Superviikonlopun jälkeen listalle jäi enää:

- vessan katon maalaus ja viimeistely

- eteisen lattian hionta ja maalaus

- muurien pintatasoitus ja maalaus

- keittiön välitilan laatoitus

Toki noiden jälkeen jää kaikkea pientä tehtävää mutta kunhan isot hommat saisi tehtyä niin päästäisiin kohta muuttamaan. Hullua!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla