Hirsikorjaus on jo edennyt siihen vaiheeseen, että huomenna pitäisi olla valmista! Tänään pihalle tuotiin iso pino puukuitulevyä, jota päästään varmaan piakkoin asentamaan seinien eristykseksi. Ennen sitä ajattelimme esitellä keskikerroksen tämän hetkisen tilanteen. 

Sahanpurupölyssä on hengailtu reilu pari kuukautta sen jälkeen kun lattiat nostettiin ylös. Leveät, vanhat lankut laitetaan takaisin paikalleen ja uudet laudat pitäisikin itse asiassa laittaa piakkoin tilaukseen. Toivoimme, että purettujen kattolevyjen alta olisi paljastunut paneelikatto, mutta paria huonetta lukuunottamatta toive ei toteutunut. Raakalautaahan siellä! Ja paneeli, mitä parissa huoneessa on, on sen verran huonokuntoista että laitamme joka huoneeseen uudet kattopaneelit. 

En malta odottaa, että noita kellertäviä ja likaisen harmaita seinäpaneeleita pääsee maalaamaan valkoiseksi. Mutta jo se, että hirsiseiniä pääsee kohta levyttämään kuulostaa mahtavalta edistysaskeleelta. Päästään vihdoin siirtymään loputtomista pihahommista sisätiloihin! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla