Viime viikon kevätkeleistä inspiroituneena päätettin miniassarin kanssa vähän piristää meidän kuistin rappusia. Heitettiin talven aikana nahistuneet kanervat kompostiin ja istutettiin kevätkukat tilalle.


 

Tästä näppärästä vaihtokuvasta voi ihailla meidän kätten tuotoksia! Tuo ennen-tilanne on vähän vääristynyt, sillä olin jo ehtinyt heivata kuivuneet kasvit pois ennen kuin muistin ottaa kuvan. Mutta kyllä kummasti taas sisääntulo piristyi! Tuolla vaihtokuvasysteemillä voisin muuten esitellä ensimmäisen kerroksen remontin tuloksia. Voisi olla ihan hauska verrata lähtötilannetta nykyiseen. 

Istutin viime syksynä tuhottoman määrän erilaisia narsisseja ja tulppaaneja, ja sieltä niitä nyt putkahtelee! En enää yhtään muista mitä kaikkea istutin, joten jännityksellä odotan mitä kaikkea tuli iskettyä multaan. Hätäpäissäni heitin nuppujen päälle viikonloppuna vähän harsoa, jotta pirulliset jänikset eivät ehtisi syömään nuppuja ennen kuin ne vähänkään kasvavat isommiksi. 

Käytiin eilen rautakaupassa ostamassa kasvihuoneen maali. Siitä tulee tuollainen tumman harmaa. Veikkaan, että tulee ihan hyvä! Kasvihuoneen metalliosat pitäisi seuraavaksi pestä ja pohjamaalata, sitten voi sutia tuon harmaan maalin pintaan. Kohta meillä alkaa olla jo kiire jos haluamme ottaa kasvihuoneesta tänä kesänä kaiken irti. Viime kesänä vähän myöhästyttiin. Nyt ollaan kuitenkin jo sen verran ajoissa, että toivoa on!

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Mukava blogi, jota aina kurkkaan, josko talossa on uutta tapahtunut ☺🌸 Hyvää kevättä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla