Ajattelin, että olisimme päässeet jo esittelemään meidän makkarin tapetointia, mutta joudutte tyytymään yläkerran purkukuviin ja rappukäytävän maalaukseen. Toistaiseksi villein tapettikuosi paljastui yhdestä yläkerran huoneesta kun aloimme repimään pinkopahveja alas.

Yksi nurkkaus oli tapetoitu tuolla punavihreällä lehtitapetilla, joka on tyylillisesti ihan eri maailmaa muiden talosta löytyneiden tapettien kanssa. Yläkerrassa on vähän irroteltu! Säästin tuosta tapetista siisteimmät palat, täytyy miettiä jos niille keksisi jotain käyttöä. 

Vaikka remppaammekin lähinnä alakertaa asuinkuntoon niin yläkerta pitäisi saada purettua sähkövetoja varten. Yhdestä huoneesta täytyy vielä kiskoa pahvit alas ja purkaa jokaisesta huoneesta muutama lattialauta. Seinien alasrepiminen on onneksi aika nopeeta hommaa, joskin tosi pölyistä.

Samaisia sähkövetoja varten rappukäytävän paneeliseinät pitäisi maalata. Sudin ne kertaalleen eilen ja vielä pari kertaa ne pitäisi maalata uudestaan. Väristä en vaan ole ihan varma. Sävyä on hankala tallentaa kuviin, mutta se on sellainen hyvin vaalea, kylmään taittava harmaa. Tietyssä valossa maali näyttää minun silmääni vähän liian sinertävältä. 

Tuossa yläkuvassa sävy on ehkä aika lähellä todellista. Täytyy nyt miettiä onko se sitten liian sinertävä vai ei. Olisin ehkä toivonut hitusen "sävyttömämpää" harmaata, mutta ei tuokaan nyt ihan mahdoton ole.

Korkeanpaikankammoisen lempipuuhaa! Vähän hirvitti keikkua noilla tutisevilla tikkailla kattoa ja seiniä maalatessa. Vaikka rappis oli aika vaalea jo ennestään niin kyllä seinät kirkastuivat kummasti jo tuosta yhdestä maalikerroksesta. Kunhan nyt sen sävyn kanssa tulee johonkin lopputulemaan niin voi seinät maalata toistamiseen. Jospa huomenna päästäisiin aloittamaan tapetointia! Tai edes tällä viikolla. Toisaalta ulkolaudoitustakin pitäisi paikkailla nyt kun on luvattu sateetonta keliä. Tehtävien töiden lista on loputon mutta täytyy yrittää priorisoida!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla