Kirjoitukset avainsanalla pohjapiirros

Pienen radiohiljaisuuden jälkeen täällä ollaan! Ja kylppärin lattiavalu alkaa näinä päivinä, joten hyvä hetki esitellä pohjasuunnitelmat. 

Meidän ensimmäisen kerroksen pikkuvessaan pitäisi saada pöntön ja lavuaarin lisäksi mahtumaan vielä suihku. Pyörittelimme aikamme kalusteiden paikkaa ja päädyimme lopulta alla näkyvään sijoitteluun. Suihkun vasemmalla puolella olevan seinän syvennyksen voi ottaa käyttöön valamalla siihen hyllyt saippuioille sun muille. 

Ostimme jo vuoden alussa Puruksen kulmaan sijoitettavan lattiakaivon, koska ajattelimme että se on lattiakaadon kannalta kätevä, varsinkin kun vessa on kooltaan tosi pieni. Kun lattia lopulta purettiin niin huomasimme, että alkuperäinen kaivon sijoituspaikka ei onnistukaan, koska suihkun alakulmassa kulkeekin joku ratapalkki. Yritämme nyt kuitenkin hyödyntää jo ostetun kulmakaivon ja sijoittaa sen viemäriputkikotelon reunaan, vessan oikeaan takanurkkaan. Tuossa piirustuksessa kulmakaivo on nyt kotelon paikalla mutta siirtyy siitä kotelon verran "alaspäin".

Vessan keskivaiheille tulee huoneen jakava suihkuverho, jonka taakse suihku ja lavuaari jäävät. Päätimme, että emme ota allaskaappia osin siitä syystä että se tulisi tosi lähelle suihkua. Ja osittain siksi, että suurin osa budjettiimme sopivista ei miellyttänyt silmää. Täytyy varmaan kehitellä vessanpöntön yläpuolelle joku hyllyratkaisu, jotta purkeille löytyy joku säilytyspaikka.

Kuvat cm-studio.com.au /  elledecoration.se /  pukkila.com /  duravit.com / my-studio.se /  lapuankankurit.fi

Tässä kylppärikollaasi, johon olen napannut Pinterestistä inspiroivia kuvia. Tuollaisen taittuvan peilin ajattelin tuunata vanhasta lipaston peilistä, sellainen on jo kierrätyskeskuksesta ostettu. Katsotaan nyt toimiiko vai ei! Lattiaan tulee Pukkilan kuuskulmaista Shape-laattaa ja seiniin todennäköisesti valkoista 15 x 15 -laattaa tiililadottuna. Suht simppeli värimaailma siis!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat