Yritämme taklata remonttitulvan edistämällä ns. helppoja kohteita ja kellarin rappukäytävä on yksi niistä. Meillä on ollut haasteena löytää järkevää paikkaa jätteiden lajittelulle ja suht nopeasti pahvit, pullot sun muut alkoivat kerääntyä rappukäytävän ylätasanteelle. Rappusille kerääntyneet pussit alkoivat olla kulkuväylällä, joten Isma päätti rakentaa meille paremman lajittelupisteen. 

Kulmakaappi on kerännyt sisäänsä jos jonkinmoista tavaraa ja sen ilme siistiytyi, kun Isma rakensi kaappiin oven. 

Lajittelusäkeille rakennettiin taso, jolloin ne saa nätisti vierekkäin eivätkä ne putoile rappusilta alas.

Valmis! Jotta keskus olisi täysin paraatikunnossa, niin pitäisi rapsuttaa paneeleiden irtoilevat maalit pois ja maalata seinät ja kaappi. Se on tässä kohteessa työlistalla seuraavana. 

Tarkkasilmäinen ehkä huomaa, että vasemmalla pursuilevat muovipussit eivät vielä ole kohdanneet tätä samaa järjestelyvimmaa. Mutta kyllä nyt kelpaa omakotitaloasujan kierrättää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla