Kirjoitukset avainsanalla DIY kuusen koristeet

joulu; joulukuvaelma; suutarin talossa

Ette näekään kuvaa valmiista vessasta vaan joulukuvaelman, jonka kävimme eilen rakentamassa olohuoneen ikkunaan. Uusi lisäys kokoonpanoon on tänä vuonna valokuvaaja, joka ikuistaa koko komeuden.

Kivasti jäi näköjään tuo patterinmerkkausteippi tuohon ikkunaan. Täytyy käydä vielä repimässä se pois.

Ei löydetty Isman joulukuusenkoristeita mistään, joten sovellettiin ja tehtiin omat. Suutarin verstaasta löytyi tuollaisia ruostuneita koukkuja ja messinkilaattoja, joita hän on varmaan käyttänyt merkkaamaan tulleita tilauksia. Jos joku tietää, että noilla olisi voinut olla joku toinen käyttötarkoitus niin saa vinkata!

Laitettiin joulukuusi meidän kuistille ja koristeltiin se messinkilaatoilla ja yhdellä verstaasta löytyneellä kengällä. Isma väänsi vielä rautalangasta kuuseen tähden. 

Vaikka ei päästy vielä jouluksi muuttamaan omaan kotiin niin ainakin vähän joulutunnelmaa sinne saatiin. Nyt tosin Helsingissä tuulee niin paljon että saa nähdä pysyykö kuusi koko joulua pystyssä.

Näillä kuvilla koko Suutarin talon poppoo toivottaa kaikille oikein rauhallista ja remonttivapaata joulua! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat