Kirjoitukset avainsanalla sähkösuunnitelma

Pidimme tämän viikon lomaa ja olemme viettäneet sen aika tiiviisti remppahommissa. Veimme muun muassa yhden peräkärryllisen metalliromua Sortti-asemalle, soodapuhalsimme vanhan postilaatikon puhtaaksi ja avasimme yläkerran käytävän lattian sähköjen ja putkien läpivetoa varten. Viime viikonlopun sateet sotkivat ulkolaudoitussuunnitelmat mutta niillä paikkauksilla ei onneksi ole niin kiire. 

Kannoimme yhden yläkerran huoneen alasrevityt seinäpahvit ja roskat peräkärryyn, vielä pitäisi perällä olevan huoneen seinät ja katto purkaa. 

Uudet patterit toimitetaan ensi viikolla ja kun sähköpiirustukset on tehty niin sähköjä voi alkaa vetämään paikalleen. Pitäisi päättää, millaiset pistorasiat ja valokytkimet ostamme. Todennäköisesti kytkimissä päädymme uusvanhaan Renova-sarjaan mutta pistorasioissa mennään budjetin takia jollain normisarjalla. Työmiesten jäljiltä keskikerroksen seinät ovat kertaalleen eristetyt ja vähitellen lattialautoja voi alkaa asentamaan paikoilleen. Ensin ne pitää vaan ostaa. Jos lottovoitto osuisi kohdalle viikonloppuna niin tämä projekti olisi heinäkuussa valmis! Mutta koska todennäköisemmin pyörittelemme vielä ensi viikollakin näitä vähiä pennosia, niin pikkuhiljaa hyvä tulee. Kuitenkin asiat koko ajan edistyvät!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat