Nyt kun takapihan aurinko-olosuhteissa ei enää ole mitään valittamista aloitimme kasvihuoneen pystytyksen! Sain vanhemmiltani lahjaksi lasiseinäisen kasvihuoneen ja homma alkoi viikonloppuna perustusten teolla. Tämän kesän paras kasvihuonesesonki alkaa olla jo menetetty mutta ensi kesäksi ollaan valmiina. Ja ehkä tuonne saa vielä tänäkin kesänä jotain yrttejä kasvamaan.

Pohjalle laitettiin paperikoneen viiraa, jonka päälle lapioitiin mursketta seinien perustaksi tulevien lekaharkkojen alle. Vedämme kasvihuoneeseen vesijohdon, joten se piti kaivaa vähän maan alle, jotta ei ole jatkossa tiellä.

Hyvä naapuri-pisteet korjattu, kiitos muiden pihalle levinneen kivipölyn!

Suorassa on!

Homma jäi vielä vähän vaiheeseen mutta jatkunee tällä viikolla! Ainakin pihalle on tilattu säkki muurauslaastia, jolla harkot on tarkoitus muurata paikalleen. Sen jälkeen listalla onkin ehkä alumiinisten runkorakenteiden maalaaminen vihreäksi. Jatkoa seuraa siis!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla