suutarin talossa; siivoustalkoot; viherkasvit

Pidettiin eilen pienimuotoiset siivoustalkoot. Pienimuotoiset siksi, että ei meitä ollut paikalla kuin 8 henkeä mutta saatiin silti ihan hulluna aikaan. Keskityttiin hommiin jopa siinä määrin, että eiliseltä ei ole yhtään kuvaa. Ystäväni Nora nappasi Instagramiin kuvan, jonka perustella tänne voisi muuttaa jo vaikka tänään. Kuva löytyy muuten instasta tunnisteella #suutarintalossa. Sillä tunnisteella löytyy muitakin näppäilyjä rempan varrelta. Mutta tältä täällä nyt näyttää:

Naureskeltiin eilen sille, että on hullua että piano on ollut täällä talossa koko rempan ajan. Silloin kun lattiat olivat auki, piano seisoi huputettuna tuossa vasemmalla betonikakun päällä ja kun lattiat oli maalattu niin se siirrettiin takaisin entiselle paikalleen. Aiemmin piano tuli vähän oviaukon eteen mutta oviaukkoa kavennettiin ja nyt se mahtuu tuohon nurkkaan juuri ja juuri.

Olohuoneesta kannettiin tavaraa yläkertaan ja nyt tila on oikestaan siivousta vaille muuttovalmis. Veljeni maalasi muuriseinät kalkkimaalilla ja voi olla että ne pitää vielä maalata kertaalleen. 

Talkoolaiset tekivät hullun duunin ja tyhjensivät kulmahuoneen kokonaan. Melkein kaikki siellä olleet laatikot kannettiin yläkertaan ja lattia imuroitiin ja pestiin. Seinät ja katto pyyhittiin mikrokuituliinalla, mikä oli ihan fiksua sillä remppapölyä täällä on tosi paljon. 

Saatiin ennen siivoushommia hiottua myös eteiskäytävän lattia, joka odottaa nyt uutta maalia pintaansa. 

Keittiössä remppasotku on vielä aika vahvasti läsnä niinkuin näkyy. Isma on laatoittanut keittiön välitilan ja pitäisi odottaa viitisen päivää ennen kuin sen voi saumata. Laatoituksesta luvassa kuvia myöhemmin. Mutta keittiössäkin saatiin maalattua rapattu seinänpätkä kalkkimaalilla ja ajattelin tänään vielä maalata tuon kellertävän huuvan alapuolella olevan osion. Loppusuoralla siis mennään! En uskalla huutaa täällä mitään tarkkaa muuttopäivää, mutta ei tässä enää kauaa mene. Kiitos talkoolaisten! <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla