suutarin talossa, tapetti, boråstapeter, nocturne, makuuhuone

Päätin tilata Boråstapeter-firmasta tapettinäytteitä, kun pohdin millaiset tapetit tulevaan makkariimme laitettaisiin. Saahan näytteitä haettua tarvittaessa vaikka rautakaupastakin, mutta nämä toimitettiin parissa päivässä postilaatikkoon ja varsin kohtuulliseen hintaan. Säästyi kaupoissa ravaamisen vaiva. Bongasin netistä Sense of Silence -mallistosta kivalta vaikuttavan kukkakuosin ja tilasin siitä näytteet kahdessa eri sävyssä. 

Näistä kuvista nyt on hankala saada tolkkua mikä noissa näytteissä on erona, mutta vasemman puoleinen on sävyltään hieman sammuneempi ja siinä on hitusen punaista mukana. Oikeanpuoleinen on kauttaaltaan sinisävyisempi. Tuo kuosi on nimeltään Nocturne ja suosikkini on tuo vasemmanpuoleinen. Vähän mietityttää, että tuleeko makkarista tosi synkkä jos valkataan sinne noin tumma tapetti mutta toisaalta lopputulos voisi olla sopivan unettava. Yläkerran makuuhuoneessamme on ehjää seinäpintaa tosi vähän (kolme ikkunaa ja neljä (!) ovea), joten luulen, että tumma tapetti ei olisi siellä liian hyökkäävä. 

Ajattelin, että voisin aloittaa vauvan päikkäreiden aikaan makkarin raivaamisen mutta en muistanutkaan että se on ihan näin täynnä tavaraa. Se on meillä yläkerrassa vähän ongelmana. Koko yläkertaa toimii tällä hetkellä jättimäisenä varastona ja jos haluaa alkaa remppaamaan yhtä huonetta, täytyy sen sisältö tyhjentää toisaalle. Voi hetki mennä ennen kuin päästään asentamaan kattopaneeleita saati niitä tapetteja...

Makkarin tapettinäytteiden lisäksi tilasin tyttären huoneeseen yhden vaihtiksen. Tuo seinälle lätkäisty kuosi on Hanna Weringin suunnittelema ja Wonderland-mallistosta. 

Epäilin, että tuo kuosi olisi luonnossa ehkä liian lapsellinen ja värikäs mutta se onkin oikeastaan aika kiva. Jos meidän makkarista tulisi tumma niin tästä viereisestä sitten vaalea pastellipläjäys. Ihan hyvä balanssi! Katsotaan nyt mihin tapetteihin sitä lopulta päädytään.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla