Heipat kotiprojektista viikon hiljaiselon jälkeen! Viime viikolla remontoiminen jäi vähemmälle kun arkiset säädöt söivät kaiken liikenevän ajan. Töissä oli hulinaa ja tuntuu, että illat ovat tosi lyhyitä. Ei viime viikko kuitenkaan ihan täysin harakoille mennyt, maalasin keittiön lattian! Napattiin vanhemmiltani meille remppamaskotit ja tuossa ylhäällä ne nyt poseeraavat kolme kertaa maalatulla lattialla.  

Posteljoonien vartalo noilla ukkeleilla taitaa oikeasti olla mutta näyttävät ihan päteviltä remontoijilta. Isman hahmo on aika näköinen, mulla on vähän liian tumma tukka ja liioitellusti meikkiä. 

Aloitettiin olohuoneen raivaus laittamalla kattolistoja paikalleen. Minun avaruudellinen hahmotuskykyni ei kyennyt noiden jiirien pohtimiseen, Isma on onneksi siinä varsin hyvä. Vaikka kyllä noita kallistuksia hetki jouduttiin miettimään.

Isäni oli todennut äidilleni, että kyllä ne aika rohkeita olivat kun aloittivat reteesti olohuoneesta. Olisihan sitä tietysti voinut aloittaa kulmahuoneesta, jossa pienet virheet eivät olisi olleet niin esillä. Mutta eipä tullut mieleen! Ihan hyvä lopputuloksesta kuitenkin tuli ja pienet irvistykset voi yrittää vaikka paklata piiloon. Mutta ei ne suoraan sanottuna hirveästi tuolta pistä silmään! Mietin muuten, että jättäisimme nuo muurin yläosassa näkyvät vanhat tapetit näkyviin. Toinen vaihtoehto on maalata ne piiloon mutta voisi olla ihan hauska yksityiskohta jättää jotain vanhaa näkyviin. Väreiltään ne sopivat aika hyvin yhteen nimittäin tuon uuden tapetin kanssa.

Iskettiin listat hakasnaulaimella kattoon ja maalattin hakaset piiloon. Siistiä tuli!

Tämä viikko alkoi kauan (reilu 2 viikkoa, miten aika tuntuukin välillä niin pitkältä...) odotetun paketin saapumisella! Ken arvaa mitä tuolta boksista löytyykään? Seinälle nuo rullat päätyvät kunhan saadaan taas tavaroita siirrettyä pisteestä A pisteeseen B. En malttaisi odottaa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla