Viikonlopun teemana on ollut raivaus. Pienimuotoisesti teema toteutuikin ja saatiin eteiskäytävää tyhjennettyä (kunnes se taas täyttyi tavarasta, joten kuvamatskua ei nyt ole) ja kuistia siivottua. Isma siivosi lasikuistin eilen illalla niin tehokkaasti, etten kerennyt ottamaan "ennen" kuvaa. Taloon on kaksi sisäänkäyntiä ja tämä kuistinpuoleinen on se pääsisäänkäynti. Kuukausia siinä on ollut tukkeena niin Ekovillapaaleja kuin jätesäkkejäkin ja nyt näkymä on aika paljon avarampi. Keräilin sieltä vielä tänään pois nuo epämääräiset paperikassit ja johtorykelmät ja nyt on lapparikeissi ja betonisäkit siistissä rivissä kuistin seinustalla. Kunhan ilmat lämpenee niin tuonne olisi kiva laittaa pieni pöytä ja pari tuolia, jotta aamukahvit voisi juoda ulkona.

Bongaa koira.

Hyödynsin juuri raivattua kuistia ja vaihdoin kultaköynnöksen mullat. Piti vaihtaa mullat useampaankin viherkasviin mutta sitten puhti loppui kesken. 

Meillä on muutama jalkalista vielä asentamatta ekassa kerroksessa ja Isma on niitä pariin kertaan yläkerrassa maalaillut. Kuvassa näkyy myös meidän hienot uudet lasikuistin ovet, joista lisää sitten kun päästään niitä asentamaan. Nekin täytyy maalata pariin otteeseen, nyt niissä on päällä vain pohjamaali. 

Vessan peilin DIY-projekti etenee. Puuosat on suihkutettu kauttaaltaan ja huomenna varmaan voi pujottaa peilit paikalleen. 

Rempan varrella on sattunut muutamia pieniä kömmähdyksiä ja tässä yläkuvassa niistä yksi. Haluttiin vessan peilin yläpuolelle valo ja oltiin porattu sille valmiiksi reiät noiden koukkujen kohdalle.  Sähkärit olivatkin joutuneet asentamaan lampun yhtä laattaa ylemmäs, koska on kai olemassa jokin sääntö siitä, kuinka lähellä suihkua valaisin voi olla. Ja koska lamppu ei ollut riittävän kaukana suihkusta niin sen piti kai olla sitten riittävän korkealla. (Huomaa suihkuverho!)

Reikäisen laatan voisi rikkoa ja nakutella pois (ja laittaa uuden tilalle ja saumata = työlästä) mutta Isma keksi, että reikiin voisi virittää peilille kannakkeen. Hänellä on vahva visio toteutuksesta ja lopputuloksesta, minä lähinnä seuraan vierestä. Jos idea toimii, niin ainakin ripustus systeemi on uniikki!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla