Parvekematto, ulkomatto, kesäkukat

Terkkuja aamukahvipöydästä! Ollaan puuhailtu aika paljon pihalla kun on ollut niin hyvät ilmat. Sisällä vallitsee vielä paikoin täysi kaaos mutta ulkona hommat edistyy.

Siivosin viime viikon lopussa lasikuistin niin, että siihen mahtui uusi pieni ruokailuryhmä.

Löysin Jotexilta kivat matot, jotka kestävät kosteutta ja voi näin huoletta antaa olla kuistin lattialla vaikka siihen vähän sataisikin. Kuistin toiselta puolelta puuttuu nimittäin vielä ovet. Ostin mattoja kaksi kappaletta kun jahkailin ostopäätöstä liian kauan ja isompi koko oli lopulta loppuunmyyty. Toisaalta se olisi ehkä ollut joka tapauksessa liian iso, joten kahdella pienemmällä mennään!

Laitoin muutaman syreenin oksan isoäitini tekemään maljakkoon.

Vähän tuo taustalla näkyvä vesivaneri pilaa näkymän mutta ehkä kohta saadaan uudet ovet paikalleen.

 

Pyöräiltiin sunnuntaina taimipuutarhaan ja ostettiin portaille muutama pelargoni ja pari yrttiä. Kuistin rappuset ovat taas astetta kutsuvammat!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla