Jos jonkin uudenvuodenlupauksen teen, se voisi olla tiheämmät blogipäivitykset. Viime vuonna toivoin, että tämä vuosi sisältäisi jotain muutakin kuin remppaamista ja se toteutui. Huhkittiin hulluna alkuvuosi ja päästiin maaliskuussa muuttamaan uuteen kotiin. Vauva syntyi heinäkuussa ja sen myötä remppatahtikin on hidastunut. Pientä ei viitsi viedä yläkerran pölyihin ja päikkäreiden aikana on enemmän tullut pestyä pyykkiä ja siivottua kuin rempattua. Mutta toisaalta pieni tauko on tehnyt ihan hyvää. Vietettiin kuitenkin 90% prosenttia vapaa-ajastamme remontin parissa vuonna 2016. Hulluksi sitä tulee jos ei hetkeä hengähdä. Nyt sormet jo syyhyävät että päästäisiin aloittamaan yläkerran siivous ja "pieni pintaremontti", millä sitä kutsumme. Eli niiden tiheämpien blogipäivitysten lisäksi, toivon seuraavalle vuodelle hippusen enempi remppaamista kuin tänä vuonna! Tätä alhaalla olevaa kuvaa (otettu 31.12.2016) ja pääkuvaa vertaamalla näkee, että on tässä onneksi vuoden aikana edistyttykin. 

Onnea uudelle vuodelle!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla