suutarin talossa; kylppäriremontti; vessan laatat

Kylppäriremontti on edennyt jo siihen vaiheeseen, että odotellaan laastien kuivumista jotta laatat voi saumata. Tähän tehovessaan tulee pöntön ja lavuaarin lisäksi suihku, joten tilaa ei ole varsinaisesti liikaa.

Tuo seinässä ollut syvennys otettiin käyttöön ja tehtiin siihen kipsilevystä hyllyt saippuoille sun muille. 

Alunperin mietin vessaan tiililadontaa noilla 15 x 15 laatoilla, mutta päädyttiin kuitenkin perinteiseen malliin. Vaikka vessa on pieni, niin siinä on yllättävän monta kulmaa ja kokonaisuudesta tuli varmasti vähän rauhallisempi näin. Plus laattoja ei joutunut pilkkomaan niin paljon. 

Lattialaatat saatiin paikalleen viime viikon lopussa ja nyt odotellaan laastin kuivumista. Kosteus ja alhainen lämpötila tekevät siitä hommasta vähän haastavan mutta eiköhän laasti pikku hiljaa ala olla riittävän kuivaa. Seiniin ajattelimme laittaa valkoista, hitusen harmaaseen taittavaa saumausainetta ja lattiaan taas tummempaa harmaata. Lattian tumma sauma vähän ryhdittää muuten ehkä överivalkoista kokonaisuutta. 

Eniten tykätään ehkä noista laatoitetuista hyllyistä. Oli kiva kun vessassa jo valmiina olleen syvennyksen sai hyötykäyttöön eikä jouduta ostamaan mitään "rimpulahyllyä", miten Isma asian ilmaisi. Minun täytyy kyllä hieman karsia purkkikokoelmaani, jotta ne eivät vie kaikkea hyllytilaa. Saumauksen jälkeen putkimies voi tulla asentamaan suihkun, lavuaarin ja pöntön paikalleen. Sitten enää puuttukin vain vesi, joka onkin asia erikseen. Ainiin ja vessassa ei ole vielä kattoa, sekin ehkä tarvitaan. Mutta melkein valmis siis! Saumoja vaille. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla