Kirjoitukset avainsanalla ikkunalaudat

Työmiehet ovat olleet talolla viimeistä pidempää varvia ja työt ovat edistyneet taas huimaa vauhtia. Muun muassa kattopaneelit on nakuteltu ekan kerroksen kattoihin, vessan lattiavalu tehty ja seinät levytetty kipsilevyillä. Keittiön kaappiseinä on niin ikään kipsilevytetty ja liesituulettimen poistoputki asennettu paikalleen. 

Olemme tosi tyytyväisiä kattopaneeleihin! Ja kannatti maalata pelkän pontin sijasta ensimmäinen maalikerros kokonaan. Katto näyttää heti paljon valmiimmalta vaikka vaatiikiin vielä ainakin yhden maalikerroksen. Vanhat ikkunalistat hiottiin ja mallailtiin takaisin paikalleen. 

Keittiö näyttää olevan vielä alkutekijöissään, mutta nyt kun kipsilevyt on seinässä voi kaappeja alkaa pikkuhiljaa rakentamaan. Josta tulikin mieleen, että kodinkoneet pitäisi laittaa tilaukseen.

Vessan lattiavalu on nyt viimeisiä kaatoja vaille valmis ja viemäröinnit paikallaan. Kattorakenteet pitäisi vielä uusia ja koko homma tietenkin vesieristää ennen kuin päästään laatoitushommiin.

Isma suunnitteli meille ikkunalaudat ja työmiehet nikkaroivat ne paikalleen. 

Entiselle terassille johtava betonitaso sai päälleen uuden valun ja bitumihuovan. Muun muassa tuosta vanhasta betonikakusta vesi valui läpi kellariin kun rankkasateet iskivät. Nyt taso on kunnolla eristetty, joten vedentulo on estetty. Muita valumakohtia sitten vielä riittääkin...

Kaikki ekan kerroksen lattiat on paikallaan kun lasikuistillekin asennettiin uudet lankut. Nyt pitäisi valita lattioiden ja maalattavien seinien värit, jotta päästään kohta maalaamaan pintoja. Työmiehet tulevat todennäköisesti enää tekemään lyhyitä täsmäiskuja talolle, joten nyt raksalla alkaa meidän työleirimme. Ainakin maalaus sujuu, tapetoinnissa ollaankin sitten noviiseja. Saa nähdä mitä siitä tulee!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat