Kirjoitukset avainsanalla kodinhoitohuone

Nyt pääsette virtuaalikierrokselle meidän pränikkään kodinhoitohuoneeseen! Tuossa ylhäällä näkyy ovi, josta huoneeseen mennään. Se on tuo paneloitu ovi tuon lasiruutuisen takana. Siitä vaan ensin vähän hivuttaa lasiruutuovea kiinnemmäksi niin paneeliovi mahtuu avautumaan.

Ovi auki ja kas! Portaat kodinhoitohuoneeseen paljastuvat. Suositeltavaa varoa kompressorin letkua ja pullokassia.

Koska rappukäytävässä ei ole valoja, kannattaa pitää ainakin toisella kädellä kaiteesta kiinni. Kuvausolosuhteiden (ja tuon kompressorin letkun) takia alaovi on poikkeuksellisesti auki, mikä hieman vääristää valaistusta.

No mutta! Ehjänä alhaalla. Voidaan hetki ihailla edessä siintävää lämmityshuonetta (jossa ei ole lattiaa) ja väistellä maassa lojuvia johtoja.

Katse hitusen oikeaan päin ja harkituin askelin yli lankkusillan. Sillan alla kulkee mm. meidän yläkerran vessan viemäri, joten harha-askel olisi todennäköisesti kivulias mutta vähintäänkin epämiellyttävä.

Lankkuja pitkin taiteiltu ja edessä siintää kodinhoitohuoneen eteinen. Tämä osio huoneesta on vielä vähän vaiheessa.

Ja TA-DAA! Siinä se on. Löytyy lavuaari ja pesukone (jotka jokaisessa hyvässä kodinhoitohuoneessa on), lasten turvaistuin (sitä ei ehkä jokaisessa ole), jakkara (ei ehkä jokaisessa, mutta hyvä lisä) ja kahvinkeitin ja radio (ns. luksuselementit). 

Ainoa miinus tässä kodinhoitohuoneessa on lattia, joka on päällystetty vuosikymmenien pöly- ja likakerroksella. Seuraavana ostoslistalla on pesukoneen eteen jonkinlainen pieni muovimatto, jolle pudotessaan puhdas valkoinen t-paita ei olisi välittömästi taas likainen.

Pyykit koneeseen ja samaa reittiä takaisin!

(Oikeasti oon tosi iloinen meidän "kodinhoitohuoneesta", eli pyykinpesukoneesta. Ei jouduta enää vaivaamaan naapureita meidän likapyykillä vaan päästään pesemään pyykkiä itse milloin halutaan. Se on luksusta se!)

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

Kategoriat