wc, kylpyhuone, säilytys, hylly

Tai meidän minikylppärin säilytysongelma tulee varmaan olemaan ikuinen mutta nyt meillä on vihdoin seinässä hylly! Pohdin helmikuussa, millainen hylly sopisi kylppäriin parhaiten ja päädyttiin lopulta tilaamaan Ellokselta messinkirunkoinen lasihyllykkö. Hylly oli meille vähän liian leveä mutta ajattelin, että lasihyllyt voi näppärästi vaan kaventaa. No, turvalasia ei niin vaan kavenneta joten jouduttiin ostamaan uudet hyllylevyt. Yksi vaihtoehto olisi ollut teettää uudet lasihyllyt mittojen mukaan mutta sattumalta Bauhausista löytyi valmiit lasilevyt suht edulliseen hintaan. Ne eivät ole ihan niin syvät kuin alkuperäiset hyllyt mutta eivät ne jää kuin noin sentin vajaaksi. 

Asennus hoitui näppärästi kun Isma porasi hyllyn seinään ja minulle jäi vastuullinen tehtävä laittaa lasilevyjen kumistopparit paikalleen. Tuosta ylimmästä hyllylevystä näkee hyvin kuinka levy jää vähän vajaaksi mutta ei sitä käytössä juuri huomaa.

Hylly on lopulta 40 cm leveä, eli alkuperäistä noin 10 senttiä kapeampi. Meidän tilaan juuri passeli ja sopii kylppärin muihin messinkisiin yksityiskohtiin tosi hyvin!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla