diy; mobile; vauvalle

Siinä missä remppahommat etenee hieman hitaasti niin askarteluhommat on voimissaan! Joskin saldona on toistaiseksi vain yksi mobile ja tämänkin tekemiseen meni parisen kuukautta...

Muovailin valkoisesta askartelumassasta erinäköisiä figuureja ja jätin ne kuivumaan huoneenlämpöön. Kuvioiden kuivuttua (muistaakseni yön yli ellei pidempään) maalasin ne akryyliväreillä ja vedin kuivuneen maalin päälle vielä kiiltävän lakan. Mittailin silmämääräisesti puisista grillitikuista sopivan mittaisia pätkiä ja kiinnitin figuurit siimalla tikkujen päihin roikkumaan. Yritin valkata tikkuun aina suht samanpainoiset kuviot. Grillitikkujen ikävännäköiset terävät päät sahasin tasaisiksi.

Ja siellä se nyt killuu! Vauveli on nyt jo sen ikäinen, että tajuaa yllään roikkuvan jotain ja onkin tutkaillut mobilea varovaisen kiinnostuneena. Kovin mielenkiintoiselta mobile ei varmaan suoraan alapuolelta näytä, koska kuviot ovat litteitä, mutta eiköhän se asiansa aja. Ja ainakin näin sivusta katsottuna näyttää ihan hyvältä.

Mobilen korvikkeena on toistaiseksi toiminut Batman, jonka tärkeä tehtävä julisteen suoristajana on nyt päättymässä. Pari kuukautta hänkin kohta heilunut koukun varassa ja varmaan kaipaa jo takaisin normihommiin.

Tehtävä suoritettu, Batman!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla