keittiö, avohylly, hylly, industrial

Keittiön viimeistely nytkähti pienen askeleen eteenpäin kun kiinnitettiin seinälle avohylly. Ikean Falsterbo-hylly on odotellut keittiön valmistumista alakerran saunassa varmaan yli vuoden. Säilytystilan puute vihdoin patisti meidät hyllynripustushommiin, sillä odottelemme vielä keittiöön saapuvaksi korkeaa kaappia, joka toisi keittiöön roimasti säilytystilaa. 

Vähän jänskätti saadaanko hylly kerralla seinään ja pysyykö se siellä, sillä tuossa seinänpätkässä oli aiemmin oviaukko eteiseen eikä muistettu yhtään miten se tilkittiin. Onneksi ainakin yläruuvit porautuivat selkeästi joihinkin tukirakenteisiin, joten tuskin hylly tulee alas. 

Naureskelin Ismalle, että ei tuo hylly nyt ehkä meidän keittiön varsinaisia säilytysongelmia ratkaise (mihin kuiva-aineet, isot lautaset, kattilat, kulhot sun muut) mutta ainakin se näyttää kivalta. Kaaoksen keskellä sekin välillä riittää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla