Ollaan asteittain tehty muuttoa tien toiselta puolelta toiselle. Lauantaina vanhempani tulivat peräkärryn kanssa auttamaan ja haettiin talolle muutamia huonekaluja, jotka olivat vielä säilössä entisessä asunnossani. 

Yksi lipasto löysi ainakin väliaikaisen sijoituspaikkansa keittiöstä, toinen meni ruokahuoneeseen ja kolmas meidän makkariin. 

Kulkemista kotona hankaloittaa vielä nuo eteisen lattian päällä olevat suojapahvit. Muuten kotona voi kulkea sukkasillaan, mutta eteiskäytävässä vaikka vessaan mennessä pitää vetää jalkaat jotkut sisäkengät, jotta ei siirrä pölyä eteisestä muihin huoneisiin. 

Ei olla kannettu vielä yhtäkään pahvilaatikkoa tien toiselta puolelta, ja silti epämääräisiä tavarakasoja on jo siellä sun täällä.

Meidän makkari on huoneista ainoa joka on suht siisti ja vielä ihanan tyhjä. Meillä on kyllä edessä vielä ahkera konmarittaminen, sillä molempien muutto entisistä asunnoista oli aika nopea eikä ehditty hirveästi karsia turhaa tavaraa pois. Hirsikorjauksen yhteydessä jouduttiin vielä purkamaan pari vanhaa komeroa, joten säilytystilaa täällä on tosi huonosti. En ymmärrä mihin me kaikki tavarat meinataan tunkea. Mutta voin sanoa, että yli puolen vuoden evakkoasumisen jälkeen oma sänky ja sohva tuntuu aika kivalta. Oli epämääräisiä tavarakasoja tai ei!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla