Kokeiltiin tänään vihdoin mahtuisiko sohva olemaan olohuoneessa poikittain. Aiemmin se oli selkä seinää vasten ikkunoiden välissä, mutta telkkarin sijoittelun kannalta se oli huono paikka. Telkkaria kun ei voi sijoittaa vastapäiselle seinälle kaminan takia ja myös siksi, että sillä seinällä ei ole antennipistoketta (luonnollisesti, itse tehty sähkösuunnitelma).

Yllättävän hyvin se kuitenkin sopii olemaan tuossa poikittain! Ehkä jos sohva olisi sen kriittiset parikymmentä senttiä kapeampi niin kulkuväylä olisi vähän parempi, mutta hyvin tuosta mahtuu vielä ohittamaan eikä toivottavasti kärvennä itseään kuumaan kaminaan.

Saatiin vihdoin olohuoneeseen jotain säilytystilaa kun toinen Isman kirjahyllyistä kasatiiin tuonne nurkkaan. Se syö sisäänsä ainakin viitisen vinyylilaatikkoa, jotka ovat lojuneet olohuoneen lattialla.

Nämä epämääräiset arkiset asetelmat, joita meillä on sommiteltu sinne sun tänne alkavat pikkuhiljaa ahdistamaan.

Toivottavasti saataisiin pian keittiöön se korkea kaappi. Päästäisiin pikkuhiljaa eroon noista pahvilaatikoista ja tavarat löytäisivät paikkansa. 

Tämäkin tarkalla sisustussilmällä tehty sommitelma ilahduttaa olohuoneen kaminan päällä. Täytyy vaan yrittää ottaa iisisti ja järkkäillä kaaosta yksi asetelma kerrallaan.

Kommentit (2)

Lilli
3/2 | 

Hei! Ihanan näköinen talo teillä kyllä. Onneksi olkoon! Minua kiinnostaisi tietää, mistä teidän keittiön kaapit ovat? Olen etsinyt omaan keittiöprojektiini juuri tuollaisia. Kiitos paljon ja aurinkoista kevättä!

Jutta - Suutarin talossa
Liittynyt7.4.2016
4/2 | 

Moikka Lilli! Ja kiitoksia :) Paljon siinä on vielä laittamista mutta vähitellen ;) Meidän keittiön kaapit teki puuseppä Dirk Agartz. Googlaamalla löydät hänen yhteystietonsa. Vastaavan tyyppisiä saattaa kyllä löytää ihan joltain keittiöfirmoiltakin. Ainakin A.S. Helsingö tekee Ikean runkoihin ovia ja heillä on mallistossaan tuollainen vanhantyyppinen peiliovi. Toivottavasti löydät ovet projektiisi! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla