Vessan peilin tuunaus on lähes valmis. Isma sai spraymaalattua peilin puuosat ja eilen hivutettiin peilit takaisin paikalleen. 

Ostettiin peiliin uudet saranat vanhojen tilalle ja tästä johtuen projekti on nyt melkein valmis. Koska uudet saranat ovat vähän isommat ja löysemmät, peilin sivut eivät joko pysy kiinni tai auki. Saranoihin voisi joko laittaa kumitiivisteet väliin, jotta ne eivät liikkuisi niin sulavasti tai sitten vaihdetaan saranat takaisin pienempiin ja jäykempiin. Harvoinhan peiliä täytyy sulkea mutta toisaalta olisi kiva että sivuja olisi helppo liikutella. Vähän siis vielä pitää säätää.

Pieniä saranakömmähdyksiä lukuunottamatta peili onnistui aika hyvin! Tuo kikkailtu kiinnitys systeemikään ei näytä yhtään hassummalta. Ihan pätevän näköinen uusi elämä siis vanhalla lipaston peilillä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla