1 H&M2  Ellos / 3 House of Rym / 4 Ellos / 5 House of Rym / 6 Urban Outfitters  / 7 Ferm Living / 8 H&M / 9 Ellos

Rupesin muistelemaan, että mitä me ollaan puuhailtu viime vuonna tähän aikaan. Näköjään tasan vuosi sitten olen etsinyt kivaa suihkuverhoa (sellainen löytyi) ja reilu viikko tästä tärkeästä pohdinnasta, ollaan aloitettu muuttopuuhat. Vähän naurattaa nuo silloiset tavarakasat. Ne on nyt vuoden kuluessa purettu mutta se mielessä ollut konmaritus on kyllä haave vain! Tavarat eivät enää ole pahvilaatikoissa, mutta epämääräisissä kasoissa kyllä. Sen verran tavarapaljous on tällä(kin) viikolla ahdistanut, että mietin mistä varaisin kirppispöydän. Näin äitiyslomalla kun sellaisen järjestäminen olisi ehkä teoriassa mahdollista. Kirppisajatusten lisäksi mielessä on ollut kevät. Jos olisi ylimääräistä rahaa, niin saattaisin päivittää kevättä sisutukseenkin. Mutta kyllä tällainen haaveilukin piristää! Kevätkollaasi, olkaa hyvät.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla