Projekti Kasvihuoneen vuosipäivä häämöttää! Saa nähdä valmistuuko se siihen mennessä – dedikseen olisi kolmisen viikkoa. Vuoden aikana projekti on hitusen edennyt ja jalostunut. Vihreä maali vaihtui tumman harmaaseen ja alumiini osien maalaus aloitettiin vasta tänä kesänä (vaikka alunperin se piti aloittaa jo vuosi sitten). Pytingin olisi voinut myös hyvin jättää alumiinin väriseksi, mutta käytettynä ostetusta kasvihuoneesta tulee maalauksen jälkeen astetta siistimpi (toivottavasti).

Mutta aivan hullu duuni maalausprojektissa on ollut! Ensin alumiini osat piti pestä. Sen jälkeen kevyesti hioa ja hionnan jälkeen pyyhkiä vielä aineella, joka poistaa alumiinista kaiken rasvan. Pyyhkimisen jälkeen osat piti pohjamaalata ja sen jälkeen pintamaalata. Eikä pintaamaalia tietenkään riittänyt kaksi kertaa, vaan osat on pitänyt maalata kolmesti. Isäni sanoi, että eihän sen maalipinnan täydy olla täysin tasainen mutta kun nyt kerran tähän hommaan ryhdyin, niin haluan tehdä sen kunnolla. Vähän laadunvalvonta on kyllä hellittänyt matkan varrella. 

Toiveikkaana istutin multaan jo vähän turhan aikaisin ostetut tomaatit, kesäkurpitsan, pari yrttiä ja chilin. Siinä ne ovat odotelleet seiniä ympärilleen varmaan kohta kuukauden. Toivotaan, että kasvihuone voisi juhlia vuosipäiväänsä valmiina! Voi olla, että vähän tiukille menee. Mutta hieno siitä tulee, toivon! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla