Parin tehoviikon aikana saatiin myös maalattua kuistin lattia. Kelit eivät olleet ihan optimaaliset koska silloin sateli joka päivä ja kosteusprosentti oli todennäköisesti turhan iso. Mutta halusin saada lattian maalattua ennen kuin kaikkosimme mökille, jotta se saisi kuivua rauhassa kun kuistia ei käytetä. Kulkeminen sisälle ja ulos oli muutaman päivän aikana hieman haastavaa, sillä meillä on samaan aikaan menossa kattoremontti ja rakennustelineet tukkivat talon toisen sisäänkäynnin. Kuistin kautta ei voinut kulkea sisään maalauksen aikana, joten jouduimme käyttämään kellarin sisäänkäyntiä. Kyllähän siitä itsekseen hyvin kulki, mutta jos sylissä on lapsi ja kädessä koira, niin silloin meininki oli jo vähän rasittavaa. 

Ennen maalausta lattia hiottiin ja hiontapöly pyyhittiin kostealla rätillä.

Kuistin seinistä puuttui vielä muutamasta kohtaa panelointi, joten Isma paikkasi ne kohdat ennen lattian maalausta. Remppa-assari kuvassa oli lähinnä henkisenä tukena.

Lattia maalattiin samalla värillä kuin meidän eteisen lattia on maalattu. Tuolla punaruskealla tullaan maalaamaan vielä yläkertaan vievä portaikko ja yläkerran käytävä. 

Kuvassa on lattia yhden maalikerroksen jälkeen. Sudin maalia vielä yhden kerroksen lisää ennen kuin lähdettin landelle ja se peitti jo aika hyvin. Voi olla että lattia täytyy maalata vielä kolmannen kerran, jotta lopputulos on täysin peittävä. Ehkä kolme maalikerrosta kestää kulutustakin paremmin, sillä kuistilla kävellään kuitenkin kengät jalassa. Nyt kun maalausprojektiin ryhdyttiin niin maalataan varmaan samaan syssyyn kuistin seinät. Valkoinen maali on jo ostettu!

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla