Olemme ahkeroineet kolme iltaa maalaushommissa. Parina iltana jouduimme vähän panikoimaan mahdollisia sadekuuroja, mutta eilen oli täydellinen maalaussää. 

Minä ja ystäväni Nora maalasimme, ja Isma nikkaroi meille lautojenkuivaustelineen. Valitsimme maaliksi Uulan hengittävän Into-sisustusmaalin, sillä vanhan hirsitalon seiniin ei kannata lateksimaalia levitellä. Pelkkä urospontin maalaus olisi tässä vaiheessa riittänyt, mutta päätimme maalata laudat kokonaan kun homma sujui niin nopeasti. Ja helpottaahan se toisen maalikerran levittämistä sitten kun paneelit ovat katossa.

Kolmen maalintäyteisen illan jälkeen meillä on noin puolet ensimmäisen kerroksen kattopaneeleista valmiina! Työläin osuus koko prosessissa oli noin neljä metriä pitkien lautojen ujuttaminen sisätiloihin. 

Voitimme Noran kanssa työnjakoarpajaisissa kun Isma ryhtyi vielä purkamaan vessan kattoa. Joku vanhoista putkista on todennäköisesti päässyt vuotamaan, joten kostuneet kattolaudat ja sahanpurut piti saada alas. Inha homma, mutta nyt se on tehty! Putkimies tulee tänään valmistelemaan viemäröintiä ja putkivetoja, jotta lattiavalu päästään tekemään. Seuraavaksi voimmekin siis esitellä vessasuunnitelmat! Ne kun on nyt jo aikalailla lyöty lukkoon. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla