joulukranssi, ovikranssi, diy kranssi, suutarin talossa

Vietämme kotona ensimmäistä joulukuuta ja olen kuumeisesti yrittänyt muistella, missä pahvilaatikossa kaikki joulukoristeet sijaitsevat. Yhdet jouluvalot löysin ja muutaman pienen paperitähden. Halusin meidän ulko-oveen kranssin ja vauvan päikkäreiden aikana se valmistui. Päikkäreiden pituudesta ei ole koskaan takuita, joten tämän kranssin solmimiseen meni alle puoli tuntia. Saisihan tuota hiottua vaikka kuinka kauan mutta kun aika on rajallinen niin näin meillä.

Tuollaisen messinkisen rinkulan saisi varmaan ostettua jostain valmiinakin, mutta koska vaunuissa oli huutava lapsi ja kotona valmiina spraypullon pohjat, niin ostin valkoisen renkaan ja spraymaalasin sen kultaiseksi. Tiedän myös, että jossain meillä on ohutta vihreää rautalankaa mutta sitäkään ei tähän hätään löytynyt. Solmin kranssin siis vähän turhan paksuilla rautalangan pätkillä, joten saa nähdä kuinka suuri osa kultamaalista kuoriutuu lopulta pois.

Mutta tosi kiva siitä tuli! Rinkulaa lukuun ottamatta kaikki tarvikkeet löytyivät takapihalta ja lähimetsästä.

Isoäidin vaasikin pääsi ainakin toistaiseksi toimittamaan joulukuusen virkaa. Viime jouluna meillä oli kuusi kuistilla. Saa nähdä otetaanko tänä jouluna kuusi ihan sisälle asti!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla