kasvihuone, alumiini, tummanharmaa

Ei ollut kasvihuone valmiina vuosipäivänään, mitä vähän ennustelin. Mutta kehikko saatin kasaan niillä main.

Kasvihuone ostettiin käytettynä ja mukana ei tietenkään ollut mitään kokoamisohjeita. Onneksi insinöörin aivot ratkaisivat tämänkin "ongelman", sillä isäni osasi päätellä mikä lista kuului mihinkin. Toki hän oli käynyt aikanaan purkamassa kasvihuoneen, joten oli kai hänellä jonkinlainen haju miltä valmiin tönön tuli näyttää. 

Tässä kuvassa päätykolmiot ovat vielä väärillä paikoilla. Identtisiltä näyttäneet listat eivät olleetkaan ihan identtiset. Ainoa suurempi kokoamis kämmi, joka saatiin vielä aika vähällä vaivalla korjattua. 

Tarkkasilmäinen saattaa kasvien kasvuvauhdista päätellä, että rungon pystytyksen ja lasien laiton välillä vierähti vielä tovi, mutta ei sillä niin väliä koska tässä se nyt on! Kasvihuone! Itse putsattu, hiottu ja tsiljoonaan kertaan maalattu, joten toivotaan, että maalit ovat paikallaan vielä ensi kesänäkin. Maalausinto ei enää riittänyt noiden vaaleanharmaiden sokkelilistojen maalaamiseen. Voi olla, että maalaan ne kuitenkin vielä ensi kesänä (ehkä). 

Olen lopputulokseen kyllä tyytyväinen. Harmaa väri näyttää hyvältä ja se istuu meidän pihalle tosi hyvin.

Aion ostaa kasvihuoneen sisälle aurinkokennovalot. Ripustan valonauhan roikkumaan kasvihuoneen katosta jos vaan saan sen sinne jotenkin viritettyä. Kuvan vasemmassa laidassa näkyvä lautapino liittyy toiseen jo aloitettuun pihaprojektiin. Aiomme tehdä meidän pihan uima-altaan päälle terassin. Isma on jo aloittanut nikkaroinnin, joten lisäinfoa luvassa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla