suutarin talossa; vanhantyylinen keittiö; puuseppä Dirk Agartz;

Viime keskiviikkona talolla oli tehopäivä kun samaan aikaan aamulla tontille saapuivat sähkölaitoksen kaapelipeilaajat, kaivurikuski apumiehineen, putkimies ja puuseppä. Luulin, että puuseppämme Dirk Agartz oli tuomassa keittiöön vain alakaapistoja mutta yllätykseksemme illalla lähes kaikki keittiön kaapit olivat jo paikallaan! 

Jotain peitelistoja ja hyllylevyjä vielä puuttuu mutta muuten keittiön kaapisto alkaa olla valmis! Yksi korkea irtonainen kaappi tulee vielä huoneen toiselle seinustalle jääkaapin viereen. Ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen! Puiset, vanhanmalliset peiliovet sopivat hyvin talon tunnelmaan ja ilman mitään kummempia krumeluureja ne ovat riittävän yksinkertaiset. Jännitin vähän tuota harmaata värisävyä mutta sekin on tosi kiva. Väri on samaa sävyä lattian kanssa mutta pari astetta tummempi. Vähän punaiseen taittava harmaa.

Samaan syssyyn keittiön, tontin vesijohtokaivausten ja viemärin uusimisen kanssa sähkäri kävi vielä viimeistelemässä ekan kerroksen sähköt. Nyt melkein kaikissa huoneissa on toimivat pistorasiat ja kytkimet. Otimme valokatkaisijoihin vanhan tyyliset Renova-kykimet mutta pistorasioissa menimme ihan perus Jussi-sarjalla. Talo tuntuu nyt jo tosi paljon valmiimmalta! Kiitos keittiön.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla