suutarin talossa; Pukkila; keittiön välitilan laatoitus

Isma sai viime viikonloppuna laatoitettua keittiön välitilan kokonaan, joten tänä viikonloppuna päästiin saumaushommiin.

Päätettiinkin lennossa vaihtaa meidän alkuperäistä ideaa, ja laatoitettiin välitila 10 x 10 laatan sijaan 15 senttisillä, jotka ladottiin tiililadontaan. Jotenkin se tasaan ladottu pieni laatta alkoi tuntua tylsältä vaihtoehdolta ja koska oltiin ostettu tori.fi:stä halvalla monta laatikkoa Pukkilan valkoista 15 senttistä laattaa, niin suunnitelman vaihto oli iisiä. Eiköhän niille pienemmillekin laatoille jotain käyttöä keksi. 

Vaikka tuo huuva oli tuollaisenaankin ihan veikeän värinen niin maalasin sen kuitenkin valkoiseksi. Kokonaisuudesta tuli tosi paljon raikkaampi ja selkeämpi. 

Arvottiin vielä rautakaupassa tumman ja vaalean saumavärin välillä, mutta whatsapp-raadin kannustavien kommenttien jälkeen päädyttiin alkuperäiseen ajatukseen, eli tummanharmaaseen saumaväriin.

Tumman värin pois pyyhkiminen oli vessan lattiasta yhtä tuskaa mutta tässä se sujui paljon helpommin. Oltiin vähän säästeliäämpiä saumausaineen kanssa ja Isma siisti saumat sormellaan jo ainetta levittäessään. Se helpotti värin pois pyyhkimistä tosi paljon.

Tumma väri oli meidän mielestä kyllä tosi hyvä valinta. Vaalealla saumalla kokonaisuudesta olisi tullut vähän pliisu ja tuolla tummalla tiililadonta tulee kivasti esiin. Eikä se vilise ollenkaan silmissä mitä jossain vaiheessa rupesin epäilemään. Päinvastoin se tuo kontrastia muuten aika vaaleansävyiseen keittiöön. Joku puulista pitää keksiä tuohon laatoituksen reunaan ja nurkasta pilkistävä ruskea kipsilevy peittyy toivottavasti avohyllyn tukipuiden alle.

Nyt keittiöstä uupuu enää uunin asennus, työtilan valaistus ja pistorasiat. Kaikkiin tarvitaan sähkäriä, ja meidän pitäisi päätyä vielä johonkin valaisinratkaisuun ennen kuin sähkärin viitsii pyytää paikalle.

Melkein valmis keittiö siis! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla