Kertakäynti kosmetologilla voi olla mukava rentoutumishetki, mutta tuloksia saa vain sarjahoidoilla. On kuitenkin todella vaikeaa sovitella vaikkapa viiden kerran sarjahoito ennestään täyteen kalenteriin työ- ja harrastusmenojen lomaan.

Tämän ovat hoksanneet myös kauneuspalvelujen tarjoajat, tai ainakin yksi, saksalainen Reviderm. Se on kehittänyt välimuodon koti- ja kosmetologihoidolle. Ajatus oli mielestäni niin kiinnostava, että tartuin tilaisuuteen testata CellJET-hoito-ohjelmaa.

Siinä asiakas saa kahdeksi viikoksi kotikäyttöön ultraäänilaitteen, johon kosmetologi ohjelmoi sopivan ohjelman. Laite on huomattavasti tehokkaampi (10MHz) kuin kaupoissa myytävät kotikäyttöön tarkoitetut ultraäänilaitteet.

Kosmetologilla käynnistä tämäkin kuuri alkoi. Erikoiskosmetologi Maarit Leikoski, joka on myös Reviderm-sarjan maahantuoja, esitteli minulle CellJET-ultraäänilaitteen ja neuvoi sen käyttöä. Se on todella yksinkertaista. Laite napsautetaan päälle ja sitten sen hoitopäätä pyöritellään hitaasti kasvoilla 12 minuuttia, jonka jälkeen se sammuu itsestään. Käsittely aloitetaan kaulan lymfapisteistä ja sitten kasvot käydään läpi alhaalta ylös puolisko kerrallaan.

Ihon täytyy olla meikitön ja puhdas ennen käsittelyä ja kasvoille levitetään geeli, joka johtaa ultraääniaallot ihoon 0,1­- 0,2 mm:n syvyyteen. Hoitopää lämmittää kasvoja hieman, mutta muuten käsittely ei tunnu miltään.

Kaksitoista minuuttia + puhdistus + hoitoon kuuluvan C-vitamiiniseerumin levitys kahden viikon ajan joka ilta ei kuulosta mahdottoman vaativalta yhtälöltä, varsinkaan, jos laittelee muutenkin erilaisia tuotteita iltapesun jälkeen. Pari iltaa jäi kuitenkin väliin, toinen matkan ja toinen ns. myöhäisen kotiintulon vuoksi, mutta jatkoin kuuria niin, että käsittely tuli tehdyksi neljätoista kertaa. Laitetta pystyi pyörittelemään kasvoilla hyvin telkkaria katsellessa, joten 12 minuuttia kului ihan mukavasti.

Ultraäänen tutkittu vaikutus perustuu siihen, että ultraääniaallot tuottavat hierovaa liikettä ihossa vaikutussyvyydessään, tässä tapauksessa siis 0,1-0,2 mm eli syvyys, jossa vanhenemisprosessit pääasiassa tapahtuvat. Hieronta aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vilkastuttaa hiussuonten toimintaa, joten solut saavat enemmän happea. Käsittely myös rentouttaa ihokudosta, jolloin se ottaa hoitotuotteet paremmin vastaan.

Käsittelyn päätteeksi iholle levitetään C-vitamiiniseerumi, joka sekoitetaan jauheesta ja nesteestä juuri ennen levitystä. C-vitamiinilla on anti-age-vaikutusta sekä ihoa heleyttävä ominaisuus, ja iho näyttikin kirkkaalta ja heleältä kuurin päätyttyä. Kiinteyttävästä vaikutuksesta en osaa vielä sanoa, sillä tulosten näkyminen vaatii muutaman viikon odottelua. Käsittelyn voi tehdä myös silmänympärysiholle, ja siinä olin huomaavani jonkinlaista siliämistä.

Hoitojakson päätteeksi laite palautetaan kosmetologille, joka tekee vielä lopuksi kasvohoidon. Hintaa koko operaatiolle tulee noin 570 euroa ja se sisältää alku- ja loppuhoidon, C-vitamiiniseerumin, geelin ja laitteen vuokran. Suosittelen kiireiselle ihmiselle, joka haluaa tehoja irti ihonhoidosta. Kuurin voi tehdä pari kertaa vuodessa.

www.maaritleikoski.fi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Hae blogista

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla