Kirjoitukset avainsanalla Aquis

Onko tuttu tilanne? Illalla tuumit, että pitäisi pestä hiukset, mutta ei millään viitsi. Siirrät seuraavaan aamuun, etkä taaskaan viitsi tai ehdi. No, nykyisillä kuivasampoilla sun muilla muotoiluaineilla pesujen kanssa voi vetkutella pari päivää. Ja ainahan on poninhäntäoptio.

Mutta lopulta hiukset on pestävä. Tuloshan on parempi, jos pesee hiukset aamulla ja föönaa ne tuoreeltaan. Työlästä, kun hiukset kuivuvat niin hitaasti.

Mutta tähän pulmaan löysin ratkaisun. Olen nyt käyttänyt pari viikkoa erityisesti hiusten kuivaamiseen tarkoitettua mikrokuidusta (lisse crepe) valmistettua pyyhettä, joka toimii kuin imupaperi. Kun sillä kuivaa hiukset ja kiertää sen jälkeen pyyhkeen turbaaniksi päähän siksi ajaksi, kun rasvailee itseään ja pesee hampaat, niin pyyhe kuivaa hiukset puolikuiviksi eikä edes litistä tukkaa. Turbaanin kannattaa antaa olla päässä vähintään viisi minuuttia, mutta voi sitä pitää kauemminkin. Tulos on aivan eri luokkaa kuin tavallisen pyyhkeen kanssa. Föönausaika lyhenee huomattavasti eikä hiuksia tarvitse kärventää kuumimmalla lämmöllä.

Vielä enemmän aikaa säästyy, kun käyttää turbaanivaiheen jälkeen hiusten kuivumista nopeuttavia tuotteita. Sellaisia ovat Redkenin lämpösuojasuihke Pillow Proof Blow Dry, KMS Californian Free Shape Quick Blow Dry ja Paul Mitchellin Round Trip –geeli.

Hiuspyyhkeen merkki on Aquis ja sitä saa verkkokaupasta https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/. Pyyhkeen hinnat 37 e lyhyille ja 42 e pitkille hiuksille, napillinen turbaanimalli 39 e.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ostin samanlaisen pyyhkeen parilla eurolla tavaratorista vuosi sitten, olen erittäin tyytyväinen.

Vierailija
2/2 | 

Todennäköisesti ostit Kiinassa valmistetun halpakopion joka on samaa kangasta kuin siivousrätit. AQUIS pyyhkeen materiaali patentoitu, joten ostamasi pyyhe ei voi mitenkään olla samanlainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Kategoriat