Kirjoitukset avainsanalla kuorinta

Usein minua pyydetään suosittelemaan hyvää kauneushoitolaa Helsingissä. Listani on ollut pitkään sama, mutta nyt voin lisätä siihen kolme uutta hoitolaa, joihin olen tutustunut äskettäin.

Rebel Helsinki on Reija Lommin ja Suvi Tiilikaisen toteutunut haave. Reija on tähän asti tunnettu paremmin meikkaajana, mutta hän on koulutukseltaan paitsi kosmetologi myös erikoissairaanhoitaja. Niinpä Reija tekee hoitolassa kestopigmentointeja, mesoterapiaa ja pistoshoitoja. Botoxiakin saa, lääkäri vierailee hoitolassa säännöllisesti.

Suvi on myös ammatiltaan meikkaaja ja erikoistunut rajausten ja kulmakarvojen kestopigmentointiin. Varsinkin kulmien pigmentoinnille on kovasti kysyntää, sillä Rebelissä tehdään luonnollisen näköistä jälkeä.

Kosmetologi Jessica Delst tekee hoitoja DMK-sarjalla ja on myös DMK-kouluttaja. Sarjan erikoisuus ovat entsyymikuorinnat. Kokeilin hoitoa, jossa entsyyminaamio vaikuttaa kasvoilla 45 minuuttia. Naamion tuntee, se nipistelee ja kouristelee iholla koko vaikutusajan, mutta kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Rebel sijaitsee vanhan talon kolmannessa kerroksessa entisessä asuinhuoneistossa, jossa on komeita kakluuneja ja runsaasti tilaa. Mukavan rauhallinen tunnelma ja sopivasti piilossa oleva sijainti, jos haluaa käydä hoidoissa huomaamattomasti. www.rebelhelsinki.fi.

Iso Roobertinkadulla on vastakkain kaksi pientä ja kivaa hoitolaa. Boulevard Beautyssa Minna Luostarisen käsittelyssä pääsee nirvanaan Sisleyn hoidossa. Tunnin kestävän hoidon teho piilee kuorivassa naamiossa, joka kitkataan pois sormin. Kasvohieronta sekä naamion vaikuttaessa tapahtuva jalkojen hieronta ovat ihania. Jos kaipaat hemmottelua ja rentoutusta, kokeile tätä. Minna käyttää Sisleyn lisäksi Bioeffectin tuotteita. www.blvd.fi.

Kadun toisella puolella on Skinmed, jossa sairaanhoitaja Anne Tuovinen tarjoaa kosmetologihoitojen lisäksi myös täyteainepistoksia ja mesoterapiaa. Kokeilin amerikkalaista Zo Stimulation Peel –kuorintaa, jossa kuorivina aineina olivat Sitruuna-, manteli- ja maitohappo. Tehokas, mutta ei liian: iho ei punoittanut eikä hilseillyt jälkeenpäin. Tehokkaampaa tietysti olisi, jos kuorinnan ottaisi sarjahoitona parin viikon välein. www.skinmed.co

Nyt on muuten erinomainen aika vuodesta käydä kosmetologilla. Talven jälkeen iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa kevättä varten.

Kommentit (1)

Reetta, sairaanhoitaja ja kätilö
1/1 | 

Haluan antaa muuten hyvästä artikkelista palautetta, että toimittajan olisi hyvä tarkistaa tekijöiden ammattinimikkeet! Reija Lommi on koulutukseltaan kätilö, eikä siis todellakaan erikoissairaanhoitaja!! Tuohon aikaan kun hän on valmistunut niin kätilökoulutus ei ole antanut sairaanhoitajan pätevyyttä, siis toisin kuin nykypäivänä. Mutta siis nykyäänkään kätilökoulutus ei anna oikeutta toimia erikoissairaanhoitajana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Kategoriat