Kirjoitukset avainsanalla blogi

Anne Kukkohovi, Yvonne Ryding ja tytär Sandra.

 

Lähiruoka on ollut muotia jo pitkään, myös ruotsinlaivoilla. Mutta lähikosmetiikka on tuore ajatus, ja nyt sellaista löytyy Viking Linelta. Se lanseerasi viime viikon tiistaina Local Beauty Heroes –konseptin. Kauneussankarit ovat pohjoismaalaisia naisia, joilla on oma kosmetiikkasarja. Suomesta mukana on Anne Kukkohovi Supermood-tuotteilla, Ruotsista suosittu bloggari Isabella Löwengrip Care & Color –hiustuotteilla sekä entinen Miss Universum Yvonne Ryding Hudvård-sarjallaan. Tanskaa edustaa meikkitaiteilja Marianne Tromborg Tromborg – Beauty of North –luonnonkosmetiikalla. Kiva idea, sillä esimerkiksi Tromborgin tuotteita ei ole tähän asti saanut Ruotsista tai Suomesta. Ja laivaltahan on mukava ostella sellaisia asioita, joita ei maista saa. Kaikki naiset ovat myös lupautuneet tekemään vierailuja laivalla ja jakamaan kauneusvinkkejään.

Marianne Tromborg

Hiustenpesu on samalla myös tuotetesti. Täydellisen volyymisampoon ja –hoitoaineen etsintä on ehkä elämänmittainen urakka, jota jatkoin keskiviikkona. Tällä hetkellä pidän kovasti Joico Body Luxe –sarjasta.

Helsingin kesän ihanuuksiin kuuluvat kaupungin edustalla olevat ravintolasaaret. Kauden avaus tapahtui osaltani torstaina Sirpalesaaren ravintola Saaressa, jossa maisteltiin viiden ruokalajin menun kanssa slovenialaisia Puclavecin Gomila-viinejä. Paria niistä on saatavana Alkon tilausvalikoimasta: Gomila  Exclusive Furmint 12,99 euroa ja Puklavec & Friends Sauvignon Blanc-Furmint 12,49 euroa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan, ja Furmint-rypäle on alueelle tyypillinen, vähän harvinaisempi tuttavuus.

Tästä kesästä taitaa tulla tennarikesä, tuumasin perjantaina. Tennareita voi käyttää monenlaisten vaatteiden kanssa, ja juuri nyt ne näyttävät paljon ajankohtaisemmilta kuin korkokengät. Tein kaupungilla kierroksen etsiskellen leopardikuvioisia tennareita, mutta sellaisia en vielä löytänyt. Sitä vastoin ilahduin, kun huomasin, että vanha tuttu italialaismerkki Superga on nyt saatavissa Stockmannilta.

Vihdoinkin lauantaina aurinko ja vapaapäivä kohtasivat. Ehdin lepotuoliini vasta myöhään iltapäivällä treenien jälkeen, joten laitoin aurinkovoidetta vain kasvoille. Synti, mutta olisi kiva saada hieman väriä kalpeaan nahkaan. Testasin Muradin suojakerroin 30 –voidetta, jossa on sen verran silikonia, että se ikään kuin sulaa iholle ja tasoittaa sitä aavistuksen verran.

Aurinkokapselien väitetään ehkäisevän auringon iholle aiheuttamia vaurioita, joten olen varmuuden vuoksi syönyt niitä kesäisin. Sunnuntaina tajusin, että kuuri olisi pitänyt aloittaa jo pari viikkoa sitten, mutta parempi myöhään… Ne eivät tietenkään ole aurinkovoiteen korvike, joten myös voitelin itseni tunnollisesti.

Yksi jatkuvan mielenkiinnon kohteeni ovat vedenkestävät ripsivärit. Maanantaina oli valittavana kaksi uutuutta testattavaksi. Arvonnassa voitti Lumene, joka on koostumukseltaan mukavan ohut ja kuivahko, joten se ei liimaa ripsiä yhteen. Hyvä tuote, jos kaipaa urheillessa tai rannalla ripsiväriä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Kategoriat