Kirjoitukset avainsanalla silmänympärysvoide

Silmänympärysryppyni eivät aiheuta minulle kamalaa ahdistusta. Olen katsellut netissä leviävää videota, jossa naisen silmänympärys siliää sekunneissa, kun siihen levitetään Jeunesse Instantly Ageless -nimistä ainetta. Ei kuitenkaan ole tullut mieleenkään, että tilaisin sitä itselleni.

Pari päivää sitten sain kuitenkin pari näyteampullia tästä ihmeaineesta. Totta kai kokeilin. En tiedä, saako tuotteen alle levittää tavallista silmänympärysvoidetta, joten varmuuden vuoksi levitin sen puhtaalle iholle. Kasvojen pitäisi pysyä aivan ilmeettöminä pari, kolme minuuttia, jotta voide ehtii asettua. Taputtelin sen varovasti silmien alle, ohjeessa neuvotaan jättämään se vähän "kosteaksi" eli ei taputella niin paljon, että se imeytyisi heti aivan kokonaan ihoon. Ihmeellistä kyllä, se toimi. Iho kiristyi niin, että suuri osa rypyistä silisi, eivät ihan kaikki. Tunne tosin ei ole kiristävä, voide ei tunnu yhtään miltään.

Miten tällainen on mahdollista? Teho perustuu argireline-nimiseen peptidiin, jolla on botoxmainen vaikutus. Lisäksi siinä on ihoa kiristäviä silikaatteja. Silottava vaikutus ei ole pysyvä vaan kestää aamusta iltaan. Voisin kuvitella käyttäväni tuotetta ennen juhlia, mutta jokapäiväisessä elämässä tulen hyvin toimeen ryppyjeni kanssa.

Melkoinen lupaus liittyy myös Lumenen uuteen Bright Now 360 Korjaavaan silmänympärysvoiteeseen. Kaiken muun hyvän lisäksi sen väitetään kohottavan ja kiinteyttävän yläluomea. Täytynee kokeilla. Toinenkin mielenkiintoinen uutuus Lumenella on: Heleyttävä ja silottava C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä tiiviste. Se ei siis ole seerumi vaan tuote, jota voi käyttää seerumin alla. Tällaiset tuotteet ovat saaneet vaikutteita aasialaisesta ihonhoidosta, jossa käytetään paljon erilaisia tuotteita kerroksittain.

Sitten vielä hoitolauutinen. Boulevard Beautyssa, joka nimestään huolimatta sijaitsee Iso Roobertinkadulla, saa nyt ainoana paikkana Suomessa Sisleyn kauneushoitoja. Ne tehdään hiljaisuudessa. Jopa hoitoaineet laitetaan etukäteen pieniin kippoihin, jotta asiakkaan ei tarvitse kuunnella purkkien kolinaa. Olen joskus kokeillut Sisleyn hoitoja Ranskassa ja ne ovat kyllä luksusta siinä missä koko sarjakin.

Kommentit (2)

Rheinland
1/2 | 

Hei, melko paljon kritiikkiä on netissä Jeunesse Instantantly Ageless'istä. Ei kannata kokeilla. Ilmerypyt tulee heti takaisin, kun muuttaa ilmettä! Lisäksi se kuivuu ja rapisee iholta...

Vierailija
2/2 | 

Millaisen sentin kerroksen olet sitä laittanut? Ei sitä tarvi kuin pikkupisaran verran laittaa. Tuo oli hyvä vinkki, ettei taputtele kuivaksi asti. Mutta oikein käytettynä tuote TOIMII

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Kategoriat