Kirjoitukset avainsanalla Sisley

Usein minua pyydetään suosittelemaan hyvää kauneushoitolaa Helsingissä. Listani on ollut pitkään sama, mutta nyt voin lisätä siihen kolme uutta hoitolaa, joihin olen tutustunut äskettäin.

Rebel Helsinki on Reija Lommin ja Suvi Tiilikaisen toteutunut haave. Reija on tähän asti tunnettu paremmin meikkaajana, mutta hän on koulutukseltaan paitsi kosmetologi myös erikoissairaanhoitaja. Niinpä Reija tekee hoitolassa kestopigmentointeja, mesoterapiaa ja pistoshoitoja. Botoxiakin saa, lääkäri vierailee hoitolassa säännöllisesti.

Suvi on myös ammatiltaan meikkaaja ja erikoistunut rajausten ja kulmakarvojen kestopigmentointiin. Varsinkin kulmien pigmentoinnille on kovasti kysyntää, sillä Rebelissä tehdään luonnollisen näköistä jälkeä.

Kosmetologi Jessica Delst tekee hoitoja DMK-sarjalla ja on myös DMK-kouluttaja. Sarjan erikoisuus ovat entsyymikuorinnat. Kokeilin hoitoa, jossa entsyyminaamio vaikuttaa kasvoilla 45 minuuttia. Naamion tuntee, se nipistelee ja kouristelee iholla koko vaikutusajan, mutta kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Rebel sijaitsee vanhan talon kolmannessa kerroksessa entisessä asuinhuoneistossa, jossa on komeita kakluuneja ja runsaasti tilaa. Mukavan rauhallinen tunnelma ja sopivasti piilossa oleva sijainti, jos haluaa käydä hoidoissa huomaamattomasti. www.rebelhelsinki.fi.

Iso Roobertinkadulla on vastakkain kaksi pientä ja kivaa hoitolaa. Boulevard Beautyssa Minna Luostarisen käsittelyssä pääsee nirvanaan Sisleyn hoidossa. Tunnin kestävän hoidon teho piilee kuorivassa naamiossa, joka kitkataan pois sormin. Kasvohieronta sekä naamion vaikuttaessa tapahtuva jalkojen hieronta ovat ihania. Jos kaipaat hemmottelua ja rentoutusta, kokeile tätä. Minna käyttää Sisleyn lisäksi Bioeffectin tuotteita. www.blvd.fi.

Kadun toisella puolella on Skinmed, jossa sairaanhoitaja Anne Tuovinen tarjoaa kosmetologihoitojen lisäksi myös täyteainepistoksia ja mesoterapiaa. Kokeilin amerikkalaista Zo Stimulation Peel –kuorintaa, jossa kuorivina aineina olivat Sitruuna-, manteli- ja maitohappo. Tehokas, mutta ei liian: iho ei punoittanut eikä hilseillyt jälkeenpäin. Tehokkaampaa tietysti olisi, jos kuorinnan ottaisi sarjahoitona parin viikon välein. www.skinmed.co

Nyt on muuten erinomainen aika vuodesta käydä kosmetologilla. Talven jälkeen iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa kevättä varten.

Kommentit (1)

Reetta, sairaanhoitaja ja kätilö
1/1 | 

Haluan antaa muuten hyvästä artikkelista palautetta, että toimittajan olisi hyvä tarkistaa tekijöiden ammattinimikkeet! Reija Lommi on koulutukseltaan kätilö, eikä siis todellakaan erikoissairaanhoitaja!! Tuohon aikaan kun hän on valmistunut niin kätilökoulutus ei ole antanut sairaanhoitajan pätevyyttä, siis toisin kuin nykypäivänä. Mutta siis nykyäänkään kätilökoulutus ei anna oikeutta toimia erikoissairaanhoitajana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silmänympärysryppyni eivät aiheuta minulle kamalaa ahdistusta. Olen katsellut netissä leviävää videota, jossa naisen silmänympärys siliää sekunneissa, kun siihen levitetään Jeunesse Instantly Ageless -nimistä ainetta. Ei kuitenkaan ole tullut mieleenkään, että tilaisin sitä itselleni.

Pari päivää sitten sain kuitenkin pari näyteampullia tästä ihmeaineesta. Totta kai kokeilin. En tiedä, saako tuotteen alle levittää tavallista silmänympärysvoidetta, joten varmuuden vuoksi levitin sen puhtaalle iholle. Kasvojen pitäisi pysyä aivan ilmeettöminä pari, kolme minuuttia, jotta voide ehtii asettua. Taputtelin sen varovasti silmien alle, ohjeessa neuvotaan jättämään se vähän "kosteaksi" eli ei taputella niin paljon, että se imeytyisi heti aivan kokonaan ihoon. Ihmeellistä kyllä, se toimi. Iho kiristyi niin, että suuri osa rypyistä silisi, eivät ihan kaikki. Tunne tosin ei ole kiristävä, voide ei tunnu yhtään miltään.

Miten tällainen on mahdollista? Teho perustuu argireline-nimiseen peptidiin, jolla on botoxmainen vaikutus. Lisäksi siinä on ihoa kiristäviä silikaatteja. Silottava vaikutus ei ole pysyvä vaan kestää aamusta iltaan. Voisin kuvitella käyttäväni tuotetta ennen juhlia, mutta jokapäiväisessä elämässä tulen hyvin toimeen ryppyjeni kanssa.

Melkoinen lupaus liittyy myös Lumenen uuteen Bright Now 360 Korjaavaan silmänympärysvoiteeseen. Kaiken muun hyvän lisäksi sen väitetään kohottavan ja kiinteyttävän yläluomea. Täytynee kokeilla. Toinenkin mielenkiintoinen uutuus Lumenella on: Heleyttävä ja silottava C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä tiiviste. Se ei siis ole seerumi vaan tuote, jota voi käyttää seerumin alla. Tällaiset tuotteet ovat saaneet vaikutteita aasialaisesta ihonhoidosta, jossa käytetään paljon erilaisia tuotteita kerroksittain.

Sitten vielä hoitolauutinen. Boulevard Beautyssa, joka nimestään huolimatta sijaitsee Iso Roobertinkadulla, saa nyt ainoana paikkana Suomessa Sisleyn kauneushoitoja. Ne tehdään hiljaisuudessa. Jopa hoitoaineet laitetaan etukäteen pieniin kippoihin, jotta asiakkaan ei tarvitse kuunnella purkkien kolinaa. Olen joskus kokeillut Sisleyn hoitoja Ranskassa ja ne ovat kyllä luksusta siinä missä koko sarjakin.

Kommentit (2)

Rheinland
1/2 | 

Hei, melko paljon kritiikkiä on netissä Jeunesse Instantantly Ageless'istä. Ei kannata kokeilla. Ilmerypyt tulee heti takaisin, kun muuttaa ilmettä! Lisäksi se kuivuu ja rapisee iholta...

Vierailija
2/2 | 

Millaisen sentin kerroksen olet sitä laittanut? Ei sitä tarvi kuin pikkupisaran verran laittaa. Tuo oli hyvä vinkki, ettei taputtele kuivaksi asti. Mutta oikein käytettynä tuote TOIMII

Seuraa 

Kristiina on Glorian tuottaja, joka kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja aikuisen naisen elämän hyvistä ja hurjista puolista.

Kategoriat