Taio päivettynyt iho aurinkopuuterin avulla.
Taio päivettynyt iho aurinkopuuterin avulla.

Luonnollisen hehkuva päivetys turvallisesti ja säästä riippumatta – ota avuksi aurinkopuuteri.

1. Lumene Natural Glow Bronzer, 15,90 e. TESTIN VOITTAJA!

Aurinkopuuteri tekee juuri sen mitä nimi lupaa, eli tuo kasvoille luonnollisen hehkun. Väriä tarttuu siveltimeen sopivasti, ja vaikka pigmenttiä tuntuu aluksi olevan aika paljon, tuote levittyy kasvoille vaivattomasti. Lopputulos on melko mattainen, mutta kevyesti kuultava. Valikoimassa on kaksi sävyä, jotka ovat molemmat lämpimiä, mutta eivät liian oransseja. Tällä on vaikea mennä vikaan, ja myös hinta-laatusuhde on kohdallaan.

2. Catrice Holiday Skin Luminous Bronzer, 6,50 e.

Testin edullisin tuote luo kasvoille upean ja hillityn hehkun, mutta siinä on yksi merkittävä ongelma: tuoksu. Imelä ja halvan tuoksuinen haju jää leijumaan kasvojen ympärille hyväksi toviksi ennen kuin se lopulta haihtuu. Tuotteessa ei ole silminnähtävää hehkua tai kimallusta, mutta lopputulos on juuri sopivan kuultava. Aurinkopuuterin sisältämän makademiaöljyn luvataan ravitsevan ihoa.

3. Gosh Contour’n Strobe Kit, 24,90 e.

Yhdessä paletissa on kaikki kasvojen muotoiluun tarvittava: aurinkopuuteri, varjostusväri, poskipuna ja korostuspuuteri. Varjostukseen käytettävän tuotteen tulisi olla sävyltään kylmempi kuin aurinkopuuterin, mutta paletin molemmat sävyt ovat niin lämpimiä, että käyttäisin niitä aurinkopuuterin tapaan tuomaan kasvoille väriä. Mattaiset sävyt levittyvät kasvoille kauniisti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Sothys Teint Unifiant, 68 e.

Tuote on virallisesti meikkipuuteri, mutta sävy 30 bronzer toimii nimensä mukaisesti aurinkopuuterina. Lopputulos on kauniin samettinen, ja sävy sulautuu ihoon todella luonnollisesti, vaikka pigmenttiä riittää. Loistava tuote, mikäli vierastat kiiltoa ja kimallusta. Vaikka iho jää mattaiseksi, on siinä silti kevyt, luonnollinen hehku. Plussaa pakkauksessa olevasta, järkevän kokoisesta peilistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. IsaDora Face Sculptor, 26,90 e.

Kasvojen muotoiluun tarkoitetussa paletissa on aurinkopuuteri, poskipuna ja korostustuote. Riittoisan kokoisista napeista irtoaa väriä poskipunasutiin melko reilusti. Aurinkopuuteri itsessään on hyvin mattainen, mutta hehkua kaipaava voi sipaista päälle hieman korostusväriä, joka heijastaa valoa voimakkaasti. Sävyn 02 Cool pink värit sopivat vaalealle iholle. Kätevä tuote etenkin matkalle.

Juttu on julkaistu Gloriassa 05/2022.

Sisältö jatkuu mainoksen alla