Poskipunalla kirkastat ilmettä ja muotoilet kasvoja. Puuterimaisten punien pigmenteissä on eroja.

1. L’Oréal Paris Age Perfect Blush Satin, 11,50 e.

Miedosti sävyttävä, vähän pölísevän oloinen tuote. Rasiassa mukana oleva pikkuinen suti ei ole kaikkein paras levitysväline. Pigmenttiä on miedosti. Tällä ei ainakaan tule laitettua liikaa punaa, voi harjaantumatonkin sutia ihan reippaasti. Rasiassa on myös minikokoinen peili.

2. Nyx Professional Makeup Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Glowy, 9,50e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pigmenttiä on reilusti ja seassa reippaasti helmiäistä. Levittyy hyvin. Tällä saa aikaan näyttävyyttä, iltakäyttöön hyvä tuote. Rasia on pelkistetty ja tuote hyvin esillä. Edullinen puna taitavalle käyttäjälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Yves Saint Laurent Couture Blush, 52 e.

Ylellisessä rasiassa on koko kannen kokoinen peili, kätevää. Mukana tuleva sivellin juuri ja juuri sen kokoinen, että sillä saa pehmeää jälkeä. Väri levittyy hyvin, ja miedosti helmeilevä jälki on luonnollinen. Kätevä tuote meikkipussiin. Ja vaikkakin kallis, puuterimainen tuote säilyy ja kestää pitkään.

4. MAC Mineralize Blush, 27 e. TESTIN VOITTAJA

Ihanan jämäkkä rasia ilman turhuuksia. Kevyesti hohtavaa pigmenttiä on juuri sopivasti. Sivellin on oltava omasta takaa, mutta tällä saa kauniin luonnollisen lopputuloksen. Luotettava tuote kestävän oloisessa pakkauksessa, Hinta ja laatu kohdillaan.

5. Isadora Perfect Blush -poskipuna, 14,90 e.

Kevyesti sävyttävä puna, jota voi sutia kalpeallekin iholle huolettomasti ilman pelkoa liiasta punakkuudesta. Peili kannessa on niin pieni, että siitä näkee lähinnä toisen silmänsä. Pieni edullinen arkipuna ei vie paljon tilaa meikkipussissa ja sitä kannattaakin kuljettaa mukana ja lisätä päivän aikana.

6. Lumene Natural Glow Blush, 13,90 e.

Testin kevyin sävyttäjä pöllyää ja on karata poskelta jo levitettäessä. Turvallinen tuote sille, joka vasta harjoittelee poskipunan käyttöä. Valkoinen rasia arkipäiväistää käyttökokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla